Camperplaats Hoek van Holland gehandhaafd


De camperplaats aan de Emmaboulevard in Hoek van Holland blijft. Afgelopen juni startte de gemeente een pilot met een camperplaats met ruimte voor vijf campers.

De gemeente kijkt ook of het mogelijk is om op andere locaties en op het parkeerterrein  voor de camping Hoek van Holland camperplaatsen te realiseren.

De camperplaats biedt uitzicht op de Nieuwe Waterweg. Behalve een afvalbak zijn er verder geen voorzieningen. Camperaars kunnen wel gebruikmaken van voorzieningen bij camping Hoek van Holland.

Camperplaats Hoek van Holland staat op Campercontact.com onder sitecode 55941.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht