Meer camperplaatsen Terneuzen


In de gemeente Terneuzen komen fors meer camperplaatsen. Deze zullen echter niet meer gratis zijn. De prijs voor een overnachting wordt negen euro per nacht. Dit meldt de regionale Zeeuwse krant PZC.

De gemeente Terneuzen investeert 180.000 euro in de uitbreiding. De gemeenteraad stemde afgelopen week met dit plan in. Ook wil de raad toestaan dat campers in plaats van 24 uur voortaan drie dagen op de camperplaats mogen blijven staan.

Nieuwe locaties

Vooral in Sas van Gent komen meer plekken. Op dit moment zijn er op het Kanaaleiland twee plekken, dit moeten er 25 worden met voorzieningen. De locatie bij de Otheense Kreek in Terneuzen gaat van vier naar zes plaatsen, Westdorpe krijgt vier camperplaatsen en Axel twee. Aan de oude Veerhaven in Terneuzen komt mogelijk een nieuwe locatie voor vijf campers.

Wanneer de uitbreiding wordt gerealiseerd is nog niet bekend.

Reacties


Eindelijk is het dan zover. Hier was al jaren sprake van en dan met name Sas van Gent. Want dat is een mooi plekje zo tussen beide kanalen in.
Nu maar hopen dat er geen jaloerse partijen zijn die roet in het eten gaan gooien. In de trant van concurrentie voor campings. Moeten ze zelf maar zorgen voor acceptabele plekken.

Hans uit Harderwijk

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht