Caravan, Camping & Motorhome Show vandaag van start


Vandaag start de beurs Caravan, Camping & Motorhome Show 2018 in Birmingham. De NKC neemt voor het eerst deel aan de beurs met de app Campercontact.

Stand 4601

De NKC is aanwezig op stand 4601 met gratis codes voor de app Campercontact. Beursbezoekers die de stand bezoeken, kunnen de app tot eind juli 2018 gebruiken om zo bekend te raken met Campercontact. Verder zijn er nieuwe campers en caravans te zien, zijn er kooksessies en is er een hondenarena met allerlei nieuwe snufjes op hondengebied. De focus van de beurs ligt op outdoor en avontuur.

De beurs duurt tot 25 februari. Meer informatie staat op de website.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht