Bela Edition P69 op Jumper


Het budgetmerk Bela van de PLA-groep, dat onlangs opviel met de introductie van een mini-alkoof, heeft ook een halfintegraal in het aanbod: de Edition P69, gebouwd op een Citroën Jumper. Het Duitse European Motorhome importeert dit merk vanuit Italië.


De Edition P69 is 6,95 meter lang en heeft enkele bedden achterin. De opbouw is houtvrij: de wanden en het dak zijn gemaakt van hagelbestendig GFK, met XPS-schuim als isolatie. Het interieur is in twee kleuren uitgevoerd en het scharnierwerk is robuust. Het toilet en de aparte doucheruimte zijn niet te krap. Wat opvalt zijn de twee afvoeren in de douchebak: ook als de camper niet precies waterpas staat, loopt het water weg. De gasfles heeft een plek in de garage. Een geïsoleerde watertank is optioneel leverbaar.

Basis voor de P69 is de Citroën Jumper, die iets gunstiger geprijsd is dan de Ducato van Fiat.  Standaard krijg je 110 pk onder de kap. Airbag, elektrische ramen en centrale vergrendeling zijn bij de basisprijs van 55.000 euro inbegrepen. Zaken als dagrijverlichting, tempomat, ESP en een airbag voor de passagier zitten in het safety-pakket van 999 euro. Helemaal compleet maak je hem door het all-inclusive-pakket erbij te nemen, met zaken als een satellietinstallatie, tv en luifel. Daarmee komt de prijs op 67.000 euro, een prijsklasse waarin wel meer te vinden is.

Edition HP69 Von Hinten Nach Vorne 200X300               Edition HP69 Von Vorne Nach Hinten 201X300

 

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht