Haal je nieuwe Knaus zelf op


Knaus Tabbert nodigt klanten uit hun nieuwe camper op te halen bij de fabriek in het Duitse Jandelsbrunn. Hiervoor opende de fabrikant een nieuw ophaalcentrum.


Wanneer je een nieuwe Knaus of Weinsberg camper koopt, kun je deze vanaf nu zelf ophalen in Duitsland bij de fabriek. Knaus Tabbert biedt een shuttleservice aan van het treinstation in Passau.
In het ophaalcentrum is een lounge en een expositie over de geschiedenis van Knaus Tabbert. De camper van de klant staat glimmend nieuw klaar in de showroom. Bij het bezoek krijgen klanten een rondleiding door de fabriek, een uitgebreide uitleg over hun nieuwe kampeermiddel en een kleine verrassing.
Klanten kunnen het ophaalmoment aanvragen via hun dealer bij de aanschaf van hun kampeermiddel. Knaus wil met de service klanten extra loyaliteit en een persoonlijke beleving bieden.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht