Camperplaats Musselkanaal weer ter discussie


De rechtbank in Rotterdam heeft de gemeente Stadskanaal op de vingers getikt vanwege de exploitatie van de camperplaats Spoordok, bij de jachthaven van Musselkanaal. Dit omdat er sprake zou zijn van oneerlijke concurrentie met een nabijgelegen camping. De zaak was aangespannen door de eigenaar van Camping Musselkanaal, Cate Diedel.

Camperplaats Musselkanaal

Zij had eerder al bij de gemeente aan de bel getrokken, omdat zij vindt dat de gemeente haar camping benadeelt met de exploitatie van de camperplaats, maar de gemeente Stadskanaal stelde zich toen op het standpunt dat de camperplaats goed is voor de lokale economie en dat er dus sprake is van een algemeen belang.

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat het college zich nog beraadt op te nemen stappen. Diedel wil niet meer op de kwestie reageren.

Camperplaats Musselkanaal staat op Campercontact.com onder sitecode 109.

Reacties


Helemaal mee eens Johan. Waar is dit ooit misgegaan? Deze Nederlandse bekrompenheid.
In bijvoorbeeld Frankrijk denkt men gewoon anders. Daar ziet men het economische belang van een camper plek bij een dorp. De lokale bakker heeft het hele jaar extra klanten.
Bovendien is naar mijn inschatting 80% van de camperaars nog nooit op een camping geweest. Kamperen is tenslotte wat anders.
Als ik in Nederland zie dat er zelfs gereserveerd wordt dan lopen bij mij ook de rillingen over mijn rug. Ook zijn er camperplaatsen met sanitair. En dan vraag je er een beetje om.
De naam NKC is ook geen gelukkige keuze wat mij betreft.
Camping eigenaren zijn zeer hardleers!!!
Waarom denken ze dat er oneerlijke concurrentie is??
Ik kom nooit op een camping in Nederland en zal er ook nooit komen met mijn Camper.
Op deze wijze worden wij gedwongen naar het buitenland te gaan of op niet officieel camperplaatsen te overnachten. De middenstand zal hierdoor ook inkomsten verliezen.
NKC doe er een iets aan!!
Camping eigenaren BAH!
Nederland is zeer Camper onvriendelijk !!!!!!!!!!!!!!
Waarom krijg ik toch altijd zo'n jeuk als ik het woord Camping eigenaar ergens tegenkom ?
Waarom krijg ik toch altijd zo'n jeuk als ik het woord Camping eigenaar ergens tegenkom ?

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht