Camperplaats Gennep in particuliere handen


De gemeente Gennep heeft het beheer van de camperplaats aan de Martinushof overgedragen aan Marc en Franc Holthuysen van restaurant De Diepen in Milsbeek, zo meldt de Gelderlander. Bij het restaurant waren al vijf plekken voor campers, dit aantal is nu uitgebreid naar tien.


De gemeente besloot te stoppen met de gratis plaatsen in Gennep en Milsbeek na bezwaren van brancheorganisatie Recron en Camping De Bloksberg, omdat er sprake zou zijn van oneerlijke concurrentie. Gennep ging daarom op zoek naar een exploitant voor de camperplaatsen.

Camperaars betalen nu per nacht 5,50 euro plus toeristenbelasting. Het bedrag moet worden voldaan via Aanuit.net.

De camperplaats in Gennep is te vinden onder sitecode 15455, die in Milsbeek onder sitecode 135 op Campercontact.com.

Reacties


Waarom neemt camping `De Bloksberg` ,in dit geval, niet zelf de exploitatie op zich. Nu hebben ze niets. Zoals zoveel camperaars zeggen gaan ze niet betalen voor de faciliteiten van de camping, die ze niet gebruiken. Als er iets meer gevraagd wordt voor een camerplaats, zal dit door de meeste camperaars wel betaald worden. Camping blij camperaars blij.
Dus Recron stimuleer uw leden om zelf te investeren in camperplaatsen.
Ook wij gaan absoluut niet op een dure camping staan waarvan we de faciliteiten niet gebruiken. Vind het prima om een vergoeding te betalen maar bij 15 euro houd het op en gaan we wel wild kamperen. Duitsland, frankrijk "top" vele gratis plekken. Met die EUR 5,50 zou ik geen probleem hebben.
wij mijden nederland al jaren,altijd weten hoe lang je blijft,meteen betalen,ga je eerder weg,dag centen,duitland stuk vriendelijker,zet maar neeren bij weggaan betalen,dat is camperen vrijheid
reactie op;
"Het zal weer de Recron niet zijn die dwars ligt"

Als je hard leers bent en niet kunt/ wilt luisteren naar wat er speelt...............? en erover praten (verdien je HET ook niet!)

Hans Kriesch
reactie op;
"Het zal weer de Recron niet zijn die dwars ligt"

Als je hard leers bent en niet kunt/ wilt luisteren naar wat er speelt...............? en erover praten (verdien je HET ook niet!)
de Recronmaffia moet eens bedenken dat er steeds meer campers komen die veelal geheel zelfvoorzienend zijn en de dure faciliteiten van een camping niet nodig hebben en daarvoor ook niet willen betalen. Zorg zelf voor een concurrerende camperplaats dan kunt u profiteren van de sterke groei van camperbezit
De Recon en de NL overheid noemen wij al jaren hebberig bv
voor ons ook al jaren niet meer in nl op weg met de camper.
In het buitenland worden we met open armen ontvangen en voelen we ons meer dan welkom, geen moeilijke keuze dus.
Wij2 camperaars
Helaas voor de middenstand van Nederland, zorgt de Recron ervoor, dat ik het camper onvriendelijke Nederland blijf mijden.
Helaas Recron begrijpt het nog steeds niet!!!
Het zal weer de Recron niet zijn die dwars ligt

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht