Rookie op Fiat Talento


De Rookie is het nieuwste model van de Poolse camperbouwer Globe-Traveller. Basis is de kleine Fiat Talento.

Op een lengte van slechts vijf meter heeft de wagen drie slaapplaatsen en een badkamer. Op het eerste oog is het interieur niet bijzonder. Het keukenblok staat bij de schuifdeur, met daartegenover de zithoek. Een Truma Combi 6 op diesel, twee pitten en een koelkast met een inhoud van 40 liter. De badkamer zit achterin. Maar waar zijn de bedden?


De drie eenpersoonsbedden blijken te zijn verstopt in de zithoek. De bank trek je uit. Vervolgens kan deze een stuk omhoog en vastgezet worden. Dat is één. Het tweede bed trek je uit de kast achter de bank. En nummer drie blijkt nog onder deze twee te passen. Zo heeft deze wagen drie slaapplaatsen en een badkamer in een supercompacte camper van 4,99 x 1,96 x 2,54 meter. De prijs is naar verwachting iets boven de 60.000 euro.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht