Op zoek naar kerstgevoel in Kampeerauto


De tijd van de kerstmarkten is weer aangebroken. In deze nieuwe Kampeerauto staat een artikel over de leukste kerstfairs van Nederland. Ook de rubriek Blikvangers is geheel in kerstsfeer.


Maar er is natuurlijk meer. Zo volgen we een groot deel van de legendarische Route 66. Ook worden natuurparken in de Spaanse Extremadura bezocht. Wat dichter bij huis zwerven we door de Brabantse Acht Zaligheden en maken we een Tussenstop in Doesburg.

Met de winter op komst besteden we ook aandacht aan winterbanden. Want wanneer moet je deze gebruiken? Ook een artikel over diesel in de winter.

Dit alles en nog veel meer wetenswaardigheden over camperen in Kampeerauto 9 die vanaf 21 november bij de leden wordt bezorgd.

Bij deze Kampeerauto zit ook een vernieuwde uitgave van de Evenementenagenda. Hierin staan alle nieuwe én vertrouwde evenementen voor 2018. Vanaf morgen, 21 november, 10.00 uur is het mogelijk om de evenementen te boeken.

Het magazine is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.

Reacties


Een heel erg herkenbaar artikel over winterdiesel in deze uitgave, zeker ook gezien de vragen en discussies die onlangs hierover op diverse FB-groepen stonden. Alleen jammer dat het artikel wordt afgesloten met een halve waarheid. "Wie met de camper op wintersport gaat, hoeft geen problemen te verwachten, tenzij de temperaturen langdurig onder de min twintig graden Celsius komen, want.......".
Dit is echter afhankelijk van waar je heen gaat. In Scandinavische landen is de diesel bijvoorbeeld beveiligd tot -32 graden.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht