Mogelijk minder camperplekken in Den Helder


De lokale partij Behoorlijk Bestuur in Den Helder heeft aan het college van burgemeester en wethouders gevraagd of de aanleg van het schuine pad gevolgen heeft voor het aantal camperplaatsen. Zo staat te lezen in het Noordhollands Dagblad. Op het terrein van camperlocatie Willemsoord in Den Helder worden momenteel werkzaamheden verricht en de partij vreest dat er straks minder ruimte is voor campers.


Voor de werkzaamheden was er plek voor veertig campers op de camperlocatie. Als het pad klaar is, worden de camperplaatsen opnieuw ingedeeld en om het schuine pad heen geplaatst. De werkzaamheden duren naar verwachting nog tot 15 december.

Camperplaats Willemsoord staat op Campercontact.com onder sitecode 13198.

Reacties


Erg geïnteresseerd in uitbreiden van Harlingen
Erg in uitbreiding Harlingen

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht