CaraBus Edition Fire


De CaraBus van Weinsberg is nu leverbaar als Edition Fire, in vier uitvoeringen. Het is een actiemodel met de nodige extra’s. Zo heeft de Fire airco, tempomat, cruisecontrol, lichtmetalen wielen en een extra grote koelkast. Er is keus uit een Fire met hefbed, enkele bedden of tweepersoonsbed.

De 541 MQ is met een lengte van 5,41 meter de meest compacte. Hij heeft drie slaapplaatsen en vier zitplaatsen. De watertank heeft een overloopventiel, waardoor er onderweg maximaal 20 liter water mee kan. Op de plek van bestemming past er met gesloten ventiel 80 liter in de tank. De 541 heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 3.300 kilogram en een laadvermogen van 650 kilogram.

De 601 K heeft tot aan vijf slaapplaatsen, de 601 MQ heeft er drie. Beide zijn 5,99 meter lang. Grootste Edition Fire is de 631 ME. Deze is 6,36 meter lang en heeft achterin enkele bedden. Alle modellen hebben een luifel en zijn voorzien van een Truma iNet-systeem met CP-Plus bediening. Voor satelliet en zonnepaneel liggen de kabels al klaar. De opstap is elektrisch. De DAB+-radio is te bedienen vanaf het stuur. 

Het actiemodel is leverbaar vanaf 55.618 euro.

 

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht