NKC-verzekering nu ook voor Belgen

Het is sinds vandaag ook voor Belgische NKC-leden mogelijk om bij de NKC een camperverzekering af te sluiten, ofwel de NKC Mobilhome Verzekering. De NKC is hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met AON België, de zusterorganisatie van de partner waar de NKC in Nederland mee samenwerkt.

Verzekeringen BelgieDe NKC heeft deze mogelijkheid gecreëerd omdat gebleken is dat hier behoefte aan is onder de bijna achthonderd leden die de NKC in België telt. Wettelijk is het voor hen niet mogelijk om zich bij een Nederlandse verzekeraar aan te sluiten. Voor de Belgische leden is een aparte website in het leven geroepen, waar zij in een handomdraai hun premie kunnen berekenen. De eerste polis is inmiddels afgesloten. De Belgische variant van de verzekering heeft vergelijkbare voordelen als de Nederlandse versie, al zijn de voorwaarden wel aangepast aan wat in België gebruikelijk is.

Op het bericht afgelopen zomer op de website dat de NKC de blik ging richten op België, kwamen veel positieve berichten. Daarin werd ook aangekondigd dat de NKC rond deze tijd met een Belgische versie van de camperverzekering zou komen. De NKC richt zich in België verder op de ontwikkeling van camperplaatsen. Verder is de NKC aanwezig bij verschillende beurzen die de komende tijd in België worden gehouden, zoals van 26 tot en met 30 januari de Vakantiesalon Antwerpen, van 2 tot en met 5 februari de Vakantiesalon Brussel en bij de Tweedehands Motorhome Salon Antwerpen, die 11 en 12 februari plaatsvindt.