De Thor Ace camper nu in Nederland


De Thor Ace-camper is sinds kort in Nederland en hij is zowel te huur als te koop. Familiebedrijf Oortgiese Camperverhuur uit het Gelderse Baak haalde deze bijzondere Amerikaan naar Nederland en werd meteen importeur.

Thor Ace-camper

Aan de buitenkant is niet te zien dat het een Amerikaan betreft. Hij is vooral groot en vierkant. Maar ook strak. Geen chromen accenten, grote grill of dikke uitlaatpijp op het dak. Bijna de volledige zijkant kan naar buiten schuiven, wat binnen voor veel ruimte zorgt. Maar ook een slide-out is inmiddels niet echt Amerikaans meer.

De indeling

Voor dat typisch Amerikaanse moet je instappen of de motor starten. Het interieur, met veel leer en hout, laat duidelijk zien waar deze grote jongen vandaan komt. Bij het starten is de 6,8 liter V10 op benzine te horen. De V10 is uiteraard gekoppeld aan een automaat. Spiegels en daarin ingebouwde camera’s, waarvan er ook een paar aan de achterkant zitten, zorgen ervoor dat elk stukje van de camper zichtbaar is voor de bestuurder. Dat maakt het rijden veilig en Amerikaans comfortabel. De Thor Ace is negen meter lang en er is een C rijbewijs nodig om hem te mogen besturen. Hij heeft voor maximaal zes personen zit- en slaapplaatsen. Wat comfort en luxe betreft is deze Super Premium Plus integraal de top.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken in Zandvoort op de NKC Camper Experience, want daar is deze Amerikaan te zien.

Reacties


Wat een geweldig mooie camper.

Wat een gezeur bij enkele personen. Je beslist ten slotte zelf of je hem aanschaft of niet .
Voor de service hoef je het niet te laten want mijn ervaring bij het bedrijf Oostgiese Camperverhuur is geweldig.

Succes.
HET IS EEN MOOIE CAMPER,IN DUITSLAND EEN DERGELIJKE AUTO AL GEZIEN ,MAAR KON OP DE CAMPERPLAATS GEEN PLEK VINDEN.MAAR ZO HEEFT IEDER ZIJN EIGEN ZWERFMIDDEL WANT DAAR GAAT HET TOCH OM, VAN DE VRIJHEID TE GENIETEN DIE EEN CAMPER ONS CAMPERAARS BIED.VEEL PLEZIER IN HET NIEUWE ZOMER SEIZOEN.MART DUIVEN
@SP
Het is ook niet dat we een ander niets gunnen, maar velen koesteren nog een beetje het kampeerautogevoel, en dit voertuig is misschien wel een camper, maar geen kampeerauto.
Zoiets kost mijn huis ook. En ik heb wel een fietsenschuur ;-)

Nou, ik vind het zelf een erg mooie Camper! Is toch een droom om hier in te reizen! Wat een rare reacties hierop! Waar is de tijd gebleven dat je een ander iets gunde en bovendien ook nog er van kon genieten dat die ander dat had?!?
Die dingen horen hier in Europa helemaal niet thuis. In de USA mag je zoiets privé besturen met een gewoon (hier B of BE) rijbewijs. Dat kan daar ook makkelijk: ruimte zat! En die Fiat 500? Dat lukt wel hoor, ik heb ze in de USA binnen zien komen met een middenklasse Chevrolet op de triangel, ook dat mag daar gewoon, allemaal met je B-tje. Kom daar hier eens om, we kunnen wat dat betreft nog wel iets van de USA leren: 1- het voor privégebruik mogen besturen van een dergelijk apparaat, 2- het mogen gebruiken van de triangel om een voertuig mee te nemen.
Blijft natuurlijk staan dat een camper van dergelijke afmetingen hier in Europa helemaal niet tot zijn recht komt. Een groot deel van het Europese wegennet is er helemaal niet geschikt voor, en dan heb ik het nog niet eens over Europese (dikwijls historische) steden. In de USA met zijn brede en ruim opgezette wegennet en steden is dat een heel ander verhaal, ook qua campings zijn de USA en Europa niet met elkaar te vergelijken. Je komt met een dergelijke camper op een Europese camping geheid in de problemen: veel te krap opgezet!
En dan het brandstofverbruik van zo'n monster: dat wil je helemaal niet meemaken! In de USA kost de brandstof nog steeds geen drol, althans niet vergeleken met wat er hier in Europa voor betaald moet worden.
Nee, als je van iets dergelijks wilt genieten, neem dan het vliegtuig en huur ginds een camper. Dan beleef je het ding in zijn eigen habitat en dat is groot feest!
De prijzen kun je vinden op:

http://www.thor-campers.nl/modellen/ace/
M,
En dan de vraag, waar zet je zoiets neer!
Op camper plaatsen zien ze je niet zo graag komen en op een camping helemaal niet.
Toch maar een heel gewone camper, waar je overal kunt staan.

Groetjes

Ben
Kan die mijn fiat 500 wel trekken met de trekstang?????
De prijs? Forget it Norbert, die kun je toch niet betalen.....En als je even leest zie je vanzelf welke brandstof dit monster gebruikt. Maar laat ik hopen dat er iemand diesel ingooit want dan zijn we snel verlost van dit soort wanstaltige verschijningen.
de prijs en meer fotos'
is dat in diesel ?
beste dank

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht