NKC Camper Experience: kaartverkoop bijna van start!

De kogel is door de kerk: de NKC Camper Experience gaat door! Circuit Park Zandvoort vormt volgend jaar van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april de ontmoetingsplek voor iedereen die iets met camperen heeft. Aanstaande maandag 29 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop voor toegang voor dit camperfestijn.
Afb Nieuwsbericht Nkc NCE Finish
Afb Nieuwsbericht Nkc NCE Finish


Het gas gaat er flink op dat weekend. Met de camper door de Tarzanbocht op het circuit, slippen op het terrein van Slotemakers, parcoursrijden in de duinen of gewoon een proefritje maken; er is van alles te doen.

Uiteraard is er ook veel te zien, zoals oude pareltjes bij de oldtimershow, optredens van het straattheater en muziekbandjes en diverse stands met interessante accessoires en gadgets die van pas komen bij het reizen met de camper. Verder vindt de bezoeker er campers in diverse smaken: nieuw en gebruikt, alle soorten en maten. Wie nog twijfelt over wat voor een camper de ideale match is, kan dit weekend uitgebreid kijken en vergelijken.

Overnachten met de camper is mogelijk en qua locatie is er volop keus. Zo zijn er plekken in het epicentrum van het evenement bij de Tarzanbocht of wat verder van het terrein gelegen bij de duinen of aan de boulevard. Wie het hele weekend wil meemaken, betaalt afhankelijk van de plaats waar de camper staat € 129,- tot € 165,- voor een equipe met twee personen. Op vierhonderd plaatsen is elektriciteit beschikbaar, voor € 55,- voor het hele evenement. Dagbezoekers betalen € 15,- per persoon aan de kassa en € 9,50 in de voorverkoop, voor NKC-leden is de toegang € 8,- in de voorverkoop. Kaarten zijn online te bestellen. Betaling verloopt via iDEAL, Belgische bezoekers betalen via Mister Cash.

Voor meer informatie over het evenement en tickets, zie www.nce16.nl en Kampeerauto, die vandaag wordt bezorgd.