Camperpark Kuikhorne wint titel Camperlocatie van het jaar 2015


Camperaars hebben Camperpark Kuikhorne in Friesland uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2015, een verkiezing van de NKC. Belangrijke kenmerken zijn volgens stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters, het schone sanitair en de mooie omgeving.


Veel stemmers roemden de vriendelijke ontvangst door de familie Mozes en de nette plekken. Het uitzicht over de jachthaven vanaf de camperplekken is prachtig, net als de omgeving waar de locatie ligt: het Friese Zwaagwesteinde. Frejo Blaauw, camperplaatsspecialist bij de NKC, reikte vanmiddag de oorkonde uit aan de winnaars.

Camperpark Kuikhorne is al eerder in de prijzen gevallen. Zo is het park in 2011 tweede geworden met de verkiezing en in 2013 derde.

Verkiezing Camperlocatie van het jaar

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te bevorderen. In totaal zijn er in Nederland meer dan duizend camperplaatsen. Campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein: ze maken allemaal evenveel kans op de prijs. Om mee te dingen naar de titel dient een locatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien keer beoordeeld te zijn op Campercontact.com.

Meer informatie over het camperpark staat op Campercontact.com, onder sitecode 6257.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht