Lidmaatschap op maat


In 2018 is het lidmaatschap op maat geïntroduceerd. Hopelijk ben je nog steeds blij met de keuze die je toen hebt gemaakt. Wil je volgend jaar toch liever een ander pakket? Geef dat dan alvast door aan de ledenadministratie van de NKC met het contactformulier.

Stel je lidmaatschap voor een deel zelf samen

Iedere camperaar is anders en tijden veranderen. Ledenonderzoek toont aan dat NKC-leden verschillende behoeftes hebben als het gaat om de invulling van het lidmaatschap.

Daarom biedt de NKC de mogelijkheid om je lidmaatschap aan te passen aan jouw manier van reizen. De NKC introduceert drie lidmaatschappen, de vraag is welk lidmaatschap het beste past bij jouw manier van reizen.

Lidmaatschappen 2019

Welk lidmaatschap past bij jou?

Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschapspakketten met elk een eigen invulling en prijs per jaar. Een groot deel van de invulling van het lidmaatschap is voor iedereen gelijk, maar juist in de zoektocht naar mooie overnachtingsplekken, kun je nu je eigen keuze maken. We helpen je graag bij je keuze:

Keuze 1 - Vrijheid betekent voor jou als camperaar dat je geen papieren gidsen gebruikt om camperplaatsen te zoeken. De app Campercontact met inmiddels meer dan 28 duizend camperplaatsen is jouw beste vriend op reis. Je kampeert zelden op campings en zeker nooit in het laagseizoen en hebt daarom ook geen kortingspas nodig.
Past dit bij jou? Kies dan het Basis lidmaatschap (€ 59,- per jaar).

Keuze 2 - Meestal reis je in het voor- en naseizoen. Je staat graag op campings, dus je kunt een kortingspas voor deze periodes goed gebruiken. In de gids die bij de kortingspas hoort, kun je de campings terugzoeken op papier. Wanneer je op camperplaatsen overnacht, gebruik je de app Campercontact om deze te zoeken.
Past deze omschrijving bij jou? Kies dan het Standaard lidmaatschap (€ 64,- per jaar).

Keuze 3 - Als camperaar betekent vrijheid voor jou dat je de keuze hebt uit een breed scala aan producten. Je profiteert van de kortingskaart voor campings in het laagseizoen, je gebruikt de gidsen met daarin 9 duizend camperplaatsen & de campings met korting en daarnaast gebruik je ook de app Campercontact.
Ben jij dit? Kies dan het Plus lidmaatschap (€ 70,- per jaar).

Wanneer en hoe geef je jouw keuze door?

Het is helaas niet meer mogelijk om je keuze voor 2019 te wijzigen. Mocht je onverhoopt geen keuze hebben gemaakt, dan ontvang je voor 2019 het Standaard lidmaatschap. Wanneer jij jouw lidmaatschap wilt wijzigen voor 2020, kan dat door contact op te nemen met de ledenadministratie via het contactformulier.

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen, wellicht vind je daar het antwoord al.

Waarom een lidmaatschap op maat?

De NKC krijgt steeds meer leden, allemaal enthousiaste camperaars met een gedeelde passie – genieten van de vrijheid die het camperen met zich meebrengt. Wat vrijheid betekent, is voor iedere camperaar echter anders. De een staat liever op een camperplaats midden in de natuur zonder faciliteiten en de ander geniet van de gezelligheid en het comfort van een camping. De een reist vooral in het voorseizoen en profiteert dan van mooie kortingen terwijl de ander gebonden is aan de schoolvakanties in het hoogseizoen.

Ook heeft de digitalisering invloed op camperaars. We leven inmiddels in een tijdperk waarin we steeds meer gewend raken aan het zoeken van informatie online. De laatste jaren is een duidelijke verschuiving geweest van offline naar online, en daar maakt de camperaar vandaag de dag veelvuldig gebruik van. Steeds meer camperaars gebruiken de app Campercontact met ruim 28.000 camperlocaties om hun volgende bestemming te zoeken, deze is altijd up to date en wordt verrijkt door gebruikers. Steeds minder camperaars gebruiken de papieren campinggids, de gids die elk jaar ongeveer hetzelfde is en waar je niet kan zien wat andere camperaars van de plekken vinden. Maar misschien vind jij het juist nog wel fijn om lekker door een gids te bladeren, dat kan en mag natuurlijk. Daarom heb je nog altijd de keuze voor een gids binnen je lidmaatschap.

Uit ledenonderzoek leren we dat leden graag keuze hebben in de invulling van hun lidmaatschap, sommige leden vinden de gidsen overbodig, omdat ze toch niet gebruikt worden. Andere leden willen graag op verschillende manieren, zowel in de app als in gidsen, zoeken naar hun volgende verblijfslocatie. De NKC maakt nu een keuze hierin mogelijk.

Veel camperplezier!