NKC/CCI-combicard


De NKC/CCI-combicard is het bewijs van lidmaatschap. Jaarlijks ontvang je een nieuw exemplaar. De kaart is te gebruiken als identiteitsbewijs op campings en biedt kortingen.


Met je pas profiteer je van voordelen op bepaalde producten of diensten.

Je kende het Ledenvoordeel waarschijnlijk al. Alle nieuwe voordelen komen daarbij te staan.

CCI-kaart registreren

Registreren op de website van Camping Card International levert je dus veel korting en gemak op. Bekijk ook de handleiding (PDF). De NKC/CCI-combicard is ook geldig zonder registratie op de CCI-website. Registratie is niet vereist.

Geen lid en tóch de CCI-card aanschaffen? Dat kan ook.

Identiteitsbewijs

De NKC/CCI-combicard wordt op bijna alle campings in Europa geaccepteerd als identiteitsbewijs. Je hoeft dus het  paspoort niet meer af te geven.

Korting 

De kortingen en voordelen hebben betrekking op overtochten van ferrymaatschappijen, 3.000 campings door heel Europa, campingartikelen en de NKC-webwinkel.

Geldigheid en voorwaarden

De NKC/CCI-combicard is het bewijs van NKC-lidmaatschap en is uitsluitend geldig indien: 

  • De vermelde geldigheidsdatum (expiry date) nog niet is verstreken; 
  • De achterzijde van de kaart is voorzien van jouwhandtekening.

Paspoortnummer

Op de achterzijde van de NKC/CCI-combicard is er ruimte voor het invullen van jouw paspoortnummer. De NKC adviseert dit goed leesbaar en in blokletters in te vullen met een watervaste pen of stift. 

Verlies van de kaart

Bewaar je NKC/CCI-combicard altijd op een veilige plaats. De kaart wordt eenmaal per jaar gratis verstrekt. Bij vermissing of diefstal, kun je contact opnemen met de NKC via telefoonnummer 033-467 70 70. Tegen betaling van 7,50 euro ontvang je een nieuw exemplaar.