NKC/CCI-combicard


De NKC/CCI-combicard is het bewijs van lidmaatschap. Jaarlijks ontvang je een nieuw exemplaar. De kaart is te gebruiken als identiteitsbewijs op campings, biedt kortingen en je bent WA-verzekerd.

Er zijn drie varianten van de kaart, gekoppeld aan de duur van het lidmaatschap:

  • Brons: bij aanvang
  • Zilver: na 2 jaren
  • Goud: na 6 jaren


Met je pas profiteer je binnenkort van voordelen op bepaalde producten of diensten. Hoe langer je lid bent van de NKC, hoe meer voordeel je krijgt!

Je kende het Ledenvoordeel waarschijnlijk al. Alle nieuwe voordelen komen daarbij te staan.

CCI-kaart registreren

Registreren op de website van Camping Card International levert je dus veel korting en gemak op. Bekijk ook de handleiding (PDF). De NKC/CCI-combicard is ook geldig zonder registratie op de CCI-website. Registratie is niet vereist.

Geen lid en tóch de CCI-card aanschaffen? Dat kan ook.

Identiteitsbewijs

De NKC/CCI-combicard wordt op bijna alle campings in Europa geaccepteerd als identiteitsbewijs. Je hoeft dus het  paspoort niet meer af te geven.

Korting 

De kortingen en voordelen hebben betrekking op overtochten van ferrymaatschappijen,
 2.500 campings door heel Europa, campingartikelen en de NKC-webwinkel.

WA-verzekering

Met de NKC/CCI-combicard ben je voor een reisgezelschap van maximaal 11 personen verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid tijdens het verblijf op een camping, in een hotel of in een gehuurde accommodatie. Deze WA-verzekering heeft een subsidiair karakter. Dit betekent dat wanneer het reisgezelschap een andere verzekering heeft die de aansprakelijkheid dekt of dat de aansprakelijkheid daarop gedekt zou zijn als de WA-verzekering van de CCI niet bestond, je eigen verzekering of die van het reisgezelschap voorgaat. De schade dient dan eerst bij de eigen verzekeraar gemeld te worden.

Als jij of het reisgezelschap geen eigen verzekering heeft die de schade dekt, kun je hier het schadeformulier downloaden. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier ontvangen wij graag binnen één maand na terugkeer van de vakantie. Over het vervolg van de schadebehandeling zal de verzekeraar je informeren.

Deze WA-verzekering is een aanvullende service, maar uitdrukkelijk geen vervanging van de algemene aansprakelijkheidsverzekering (AVP) of je WA-autoverzekering. Kijk voor de volledige voorwaarden op de CCI-website.

Geldigheid en voorwaarden

De NKC/CCI-combicard is het bewijs van NKC-lidmaatschap en is uitsluitend geldig indien: 

  • De vermelde geldigheidsdatum (expiry date) nog niet is verstreken; 
  • De achterzijde van de kaart is voorzien van jouwhandtekening.

Paspoortnummer

Op de achterzijde van de NKC/CCI-combicard is er ruimte voor het invullen van jouw paspoortnummer. De NKC adviseert dit goed leesbaar en in blokletters in te vullen met een watervaste pen of stift. 

Verlies van de kaart

Bewaar je NKC/CCI-combicard altijd op een veilige plaats. De kaart wordt eenmaal per jaar gratis verstrekt. Bij vermissing of diefstal, kun je contact opnemen met de NKC via telefoonnummer 033-467 70 70. Tegen betaling van 7,50 euro ontvang je een nieuw exemplaar.