Kampeerauto 9-2018


Als Kampeerauto 9-2018 morgen bij de leden op de mat valt, is het nog vijf weken tot kerst. Een prima moment om nog wat kerstmarkten en -evenementen te bezoeken. Zo togen we naar het Duitse Traben-Trarbach voor de Wein-Nachts-Markt en zwierven we langs de kerstmarkten in IJsselsteden.

Tijdens de kerstdagen wordt ook vaker stilgestaan bij mensen die het wat minder goed hebben. In dit nummer een verslag van de eerste NKC-camperreis naar Moldavië, waar NKC’ers afgelopen september hun armen uit de mouw staken om ouderen in armoede te helpen.

Een van de redacteuren maakte met haar gezin een droomreis naar de Verenigde Staten en kwam daar in een aantal wildwestsituaties terecht. Verder een verhaal over wintersport in de Franse Alpendorpen La Rosière en Pralognan. Wat dichter bij huis zwierven we langs de Hondsbossche Zeewering en maakten een tussenstop in Vianen.

Steeds meer jachthavens bieden camperplekken aan. Kampeerauto bezocht er vijf en bekeek hoe alles daar reilt en zeilt. Er zijn onderdelen aan de camper waar weinig naar wordt omgekeken, vaak omdat de apk dat niet vereist. Maar ook die onderdelen hebben aandacht nodig. Kampeerauto zet deze punten op een rijtje.

 

 

 001 001 NKC KA092018 Coverkleienr

 

Het magazine op een tablet of smartphone bekijken? Klik op een van onderstaande buttons.

 

Apple Store Google Play