Lidmaatschap op maat

Bij de NKC bepaal je zelf een deel van de invulling van je lidmaatschap. Voor komend jaar kun je kiezen uit vier verschillende lidmaatschapspakketten: Lidmaatschap Basis, Lidmaatschap Standaard A of Standaard B, en Lidmaatschap Plus.

Wat is er veranderd voor 2020?

Voor 2020 zijn lidmaatschap Basis en Plus hetzelfde gebleven, alleen binnen lidmaatschap Standaard is er nu de keuze uit twee verschillende ACSI-producten.  Bij keuze Standaard A krijg je de twee CampingCard gidsen met ruim 3.000 campings in 21 Europese landen. Bij keuze Standaard B krijg je de compacte gids Klein&Fijn. In de gids Klein&Fijn vind je ruim 2.000 kleine en gemoedelijke kampeerterreinen in 26 Europese landen. In beide gevallen ontvang je zoals gebruikelijk de ACSI-kortingskaart waarmee je in 2020 korting in het voor- en naseizoen ontvangt.

Welk lidmaatschap past bij jou?

Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschapspakketten met elk een eigen invulling en prijs per jaar. Een groot deel van de invulling van het lidmaatschap is voor iedereen gelijk, maar juist in de zoektocht naar mooie overnachtingsplekken, kun je nu je eigen keuze maken. We helpen je graag bij je keuze:

Lidmaatschap Basis - Vrijheid betekent voor jou als camperaar dat je geen papieren gidsen gebruikt om camperplaatsen te zoeken. De app Campercontact met inmiddels meer dan 30 duizend camperplaatsen en campings is jouw beste vriend op reis. Je kampeert zelden op campings en eigenlijk nooit in het laagseizoen, de ACSI kortingspas is voor jou niet relevant. Jij hebt met Campercontact alle camperlocaties binnen handbereik. Past dit bij jou? Kies dan het Basis lidmaatschap (€ 59,- per jaar).

Lidmaatschap Standaard A - Je reist veel in het voor- en naseizoen. Je staat graag op campings, dus je kunt een kortingspas voor deze periodes goed gebruiken. Met de ACSI CampingCard gidsen in dit lidmaatschap kun je de campings terugzoeken op papier, de gids bevat ruim 3.000 campings in 21 landen. Wanneer je op camperplaatsen overnacht, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Standaard A lidmaatschap (€ 64,- per jaar).

Lidmaatschap Standaard B - Je houdt van gemoedelijke kleine campings en reist veel in het voor- en naseizoen. Je kunt de ACSI kortingspas dus goed gebruiken. In gids Klein & Fijn Kamperen vind je 2.000 kleine kampeerterreinen in 26 landen. Wanneer je een camperplaats zoekt, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jou? Kies dan het Standaard B lidmaatschap (€ 64,- per jaar).

Lidmaatschap Plus - Als camperaar betekent vrijheid voor jou dat je de keuze hebt uit een breed scala aan producten. Je profiteert van de ACSI kortingskaart op campings in het laagseizoen, je gebruikt de gidsen met daarin 9.000 camperplaatsen en 3.000 campings met korting, en daarnaast gebruik je ook de app Campercontact voor de meest accurate informatie.
Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Plus lidmaatschap (€ 70,- per jaar).

Heb je nog vragen over het lidmaatschap op maat? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er wel tussen.

Doorgeven van je keuze voor 2020

Als je tevreden bent met je keuze van afgelopen jaar (2019), dan hoef je niets te doen. Je behoudt het lidmaatschap dat je had. Wanneer je een ander NKC-lidmaatschap zou willen voor 2020, dan kun je dit het makkelijkste doen door de link te gebruiken die je per mail is toegestuurd. Heb je de mail niet ontvangen of vind je deze niet meer in je inbox? Dan kun je jouw keuze ook doorgeven door in te loggen in de Mijn NKC omgeving. Je kunt je keuze tot 1 november 2019 doorgeven.