Veelgestelde vragen lidmaatschap

1. Hoe weet ik wat mijn login voor Mijn NKC is? Waar vind ik mijn lidnummer?

De login voor Mijn NKC is hetzelfde als inloggen op de website nkc.nl. Je klikt rechtsboven op 'Login' en dan gebruik je je login voor NKC, een combinatie van emailadres en wachtwoord. Dit is dezelfde combinatie als die je voor Campercontact gebruikt. 

Je lidnummer staat op je lidmaatschapskaart, het nummer staat aangegeven bij member nr. op je pasje. En je vindt je lidnummer binnen Mijn NKC onder 'mijn gegevens'. 

2. Kan ik mijn keuze nog wijzigen nadat ik een keuze heb gemaakt?

Voor het jaar 2021 kan je de keuze voor een ander NKC-lidmaatschap niet meer aanpassen. Vanaf januari 2021 kan je jouw keuze voor het jaar 2022 doorgeven in de Mijn NKC-omgeving.

3. Kan ik ook alleen de ACSI-kortingspas krijgen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. ACSI voorziet alleen in de kortingspas in combinatie met een keuze in de gidsen. 

4. Ik lees magazine Kampeerauto digitaal, krijg ik dan korting?

Nee, magazine Kampeerauto wordt gemaakt voor alle leden, of ze nou online of offline lezen, daar wordt geen verschil in gemaakt.

5. Waarom biedt de NKC een keuze in het lidmaatschap?

De NKC doet veel onderzoek onder haar leden en uit onderzoek bleek dat leden steeds meer behoefte krijgen aan een eigen invulling van het lidmaatschap. Met een keuze binnen het lidmaatschap in de manier van zoeken naar verblijfslocaties geven we gehoor aan deze wens. De NKC zal in de toekomst blijven kijken naar mogelijkheden voor haar leden om het lidmaatschap flexibeler in te richten.

6Zit in het NKC-lidmaatschap Basis ook een ACSI-kortingspas?

Nee, deze zit alleen in het NKC-lidmaatschap Standaard A & B en Plus.

7. Wat is het verschil tussen de gidsen Klein & Fijn kamperen, CampingCard ACSI en CampingCard ACSI & Camperplaatsen?

In de gids Klein & Fijn Kamperen vind je bijna 2.000 kleinschalige en gemoedelijke campings in Europa door ACSI geïnspecteerd. Op een déél van de campings overnacht je extra voordelig met de CampingCard ACSI. De kortingskaart is daarom ook bij deze gids inbegrepen.

In de twee gidsen CampingCard ACSI staat een overzicht van meer dan 3.000 campings in Europa die korting op de overnachtingsprijs bieden in het laagseizoen. Uiteraard is de kortingskaart bijgesloten.

In de twee gidsen CampingCard ACSI & Camperplaatsen staan ruim 9.000 camperplaatsen, én de ruim 3.000 campings die CampingCard ACSI accepteren. Uiteraard is de kortingskaart bijgesloten.

8. Wat is de inhoud van de ACSI-gidsen? 

De Klein & Fijn campings staan niet in de gids CampingCard ACSI & Camperplaatsen. In deze gids staan alle reguliere kortingscampings plus de camperplaatsen.

De Klein & Fijn campings die korting bieden in het laagseizoen worden wel toegevoegd middels een bijlage in de gids CampingCard ACSI.

Wil men alle Klein & Fijn campings hebben? Dan is de beste optie de gids Klein & Fijn Kamperen. Men heeft dan alle door ACSI geïnspecteerde Klein & Fijn campings bij elkaar.

Samenvattend:
In de Klein & Fijn gids staan alle kleine campings
In de CampingCard gids staan alle campings waar je korting hebt in het laagseizoen
In de CampingCard & Camperplaatsen gids staan bijna alle camperplaatsen

In alle gevallen is er een kortingskaart toegevoegd. Deze is geldig op alle campings in Europa die deze kaart accepteren.

9. Hoeveel korting krijg ik met de ACSI-kortingskaart?

Met CampingCard ACSI kampeer je op meer dan 3.000 campings in Europa tot wel 60% goedkoper in het voor- en naseizoen.