Garmin Camper 770

  • Delen

Geavanceerde navigatie voor de camper liefhebber! NKC-leden krijgen gratis accessoires t.w.v. € 37,-

Garmin navigatiesysteem Camper 770LMT-D

De Camper Camper770 LMT-D is het nieuwste navigatiesysteem van Garmin dat speciaal is ontworpen voor gebruik in een camper- of caravan.

Het grote 6,95 inch touchscreen gemakkelijk af te lezen.

Door de afmetingen en het gewicht van je camper in te geven creëer je eenvoudig een profiel dat het systeem gebruikt om de meest geschikte routes te bepalen.

Het selecteren van geschikte campings is eenvoudig dankzij de vooraf geladen gegevens van NKC, ASCI en MHF. Filter eenvoudig op gewenste voorzieningen zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang.

De vooraf geïnstalleerde kaart van Europa is voorzien van gratis levenslange kaartupdates. U kunt tot 4 keer per jaar gratis de meest recente kaart installeren.

Dit gaat op de Camper 770LMT-D heel eenvoudig; wanneer u verbonden bent met een Wi-Fi netwerk geeft het systeem een melding wanneer er een kaart- of software update beschikbaar is. Voor het installeren van een update heb je geen computer meer nodig; Sluit uw toestel aan op een stroomvoorziening en voer de update via Wi-Fi uit, terwijl het apparaat wordt opgeladen. 

Handige achteruitrijcamera

De Camper 770LMT-D is in 2 varianten beschikbaar: het losse navigatiesysteem en een bundel met draadloze achteruitrijcamera. Op onze productpagina kun je met een drop down-menu de juiste versie selecteren. De NKC promotie is geldig op beide versies!

NKC leden krijgen bij het bestellen van de Garmin Camper twee accessoires t.w.v. € 37,-cadeau!

  • Een gratis Garmin opbergtas
  • Een multilader
  • Prijs vanaf € 399,99 (er zijn verschillende modellen)

Log hieronder in om de Garmin Camper met NKC Ledenvoordeel te bestellen!
Heb je vragen over het bestelproces? Neem dan contact op met de NKC-ServiceDesk: 033- 467 70 70
Nkc BronsNkc ZilverNkc Goud

Prijs voor NKC-leden
Gratis Accessoires!

Lid worden

Nog geen lid?

Inloggen

Voor ledenkorting dien je te zijn ingelogd

Wel NKC-lid maar nog geen account?