Euro-codicil

  • Delen

Afgelopen jaar kwamen er in Nederland 600 mensen om in het verkeer en belandden er 19.000 in het ziekenhuis. Dit zijn bijna 2 verkeersdoden en 48 ziekenhuisgewonden per dag.

Het Euro-codicil is dé Europese reddingskaart dat bestaat uit een personenpas en voertuigkaart waarop jouw persoonlijke - en voertuiggegevens staan.  Met het Euro-codicil zijn je gegevens direct beschikbaar voor brandweer, politie, ambulance, trauma- en ziekenhuispersoneel ten tijde van een ongeval. Hierdoor versnelt de hulpverlening en verlaag je het risico op overlijden, blijvende invaliditeit of ernstig letsel.

  • Cruciale tijdwinst bij een ongeval
  • Minder letsel en meer kans op overleven
  • Familie direct op de hoogte
  • In binnen- en buitenland van toepassing

Het Euro-codicil is in meerdere talen uitgevoerd. Hierdoor is er geen taalbarrière en is een snelle redding, persoonsidentificatie en adequate medische hulpverlening mogelijk. Uiteraard zijn de hulpverleners uitgebreid geinformeerd en op de hoogte.

Het Euro-codicil wordt ondersteund door Veilig Verkeer Nederland, RAI Vereniging, Oranje Kruis / EHBO, Zorgverzekeraars Nederland en het Verbond van Verzekeraars.

Voor meer informatie kun je terecht op www.euro-codicil.nl of contact opnemen via telefoonnummer 030-8776140.

* om de kortingscode hieronder te kunnen zien dien je ingelogd te zijn.

Prijs voor niet-leden
€ 19,95
Prijs voor NKC-leden
€ 14,95

Lid worden

Nog geen lid?

Inloggen

Voor ledenkorting dien je te zijn ingelogd

Wel NKC-lid maar nog geen account?