Garage de Lamboy

  • Delen

Garage de Lamboy is gevestigd in Den Haag en is dealer/installateur van het HPC level systeem. Daarnaast kun je er terecht voor onderhoud en reparatie voor je camper.

HPC-Levelsystemen
Met het HPC levelsysteem staat je camper binnen een paar minuten waterpas. Dit gepatenteerde levelsysteem is aanzienlijk lichter dan andere levelsystemen. Een HPC systeem is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar kan voor net het verschil uitmaken tussen een “klein” en “groot” rijbewijs.

NKC-leden ontvangen 5% korting op het systeem. Voor de installatie geldt de ledenkorting van 5% korting op het arbeidsloon. Voor een offerte kun je contact opnemen met verkoop@garagedelamboy.nl of op telefoonnummer 070-3825116.

Onderhoud en reparatie
Naast Levelsystemen heeft Garage de Lamboy ook een werkplaats voor onderhoud en reparatie. Garage de Lamboy heeft een ruime ervaring met technisch onderhoud en reparatie aan voertuigen tot 3500 kg en een hoogte tot 3,80 meter.

Op onderhoud en reparatie ontvangen NKC-leden 10% korting op arbeidsloon en universele onderdelen.Voor onderhoud of reparaite kun je contact opnemen via service@garagedelamboy.nl of op telefoonnummer 070-3825116. 

Let op! Het bedrijf heeft regelmatig acties. Wanneer een actie een hogere korting geeft dan de standaard ledenkorting, dan geldt de actiekorting.


Op vertoon van je lidmaatschapskaart wordt de korting berekend.

Prijs voor NKC-leden
10% korting