Protezzla camper beveiliging

  • Delen

Onbezorgd op vakantie? Tijdens de vakantie lekker wandelen of boodschappen doen? Met de beveiliging van Protezzla kan je dit onbezorgd doen.

Het systeem van Protezzla is speciaal ontwikkeld om diefstal van alle mogelijke voertuigen te voorkomen. Het hart van het beveiligings systeem is de Zero Tolerance. Uniek van dit apparaat is de intelligente gepatenteerde software waardoor het apparaat zichzelf kan kalibreren in elke gewenste stand of  omstandigheden. Het apparaat heeft een TUV en  CE keurmerk. Het apparaat is in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct en voorzien van Nederlandse software.

Speciaal voor de recreatiebranche (Camper & Caravan) heeft Protezzla een aantal producten ontwikkeld die aansluiten op specifieke wensen vanuit de kampeerders zelf. 

Het Protezzla Camper & Caravan systeem  kan worden uitgebreid met een magneetcontact, diverse andere sensoren en hulpstukken en een speciale  ‘slimme‘ beveiligingskabel. Met deze kabel kunt u meerdere objecten tegelijkertijd beveiligen. U kunt met onze producten uw fietsen , barbecues, ligstoelen en andere eigendommen snel en simpel tegen diefstal beveiligen.

De Protezzla MiniBox wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. Elk met zijn eigen specifieke programma's en eigenschappen. U bepaald zelf de mate van beveiligen. Kijk op de site voor meer informatie en bepaal uw eigen beveiliging.

  NKC-ledenprijs Niet-ledenprijs
Protezzla camper € 289,- € 309,-
Protezzla Mini box met slimme kabel         € 529,- € 560,-
Protezzla Mini box + GSM € 699,- € 740,-
Protezzla Mini box + GPRS € 875,- € 920,-


Hieronder kan je inloggen voor de NKC-link met korting voor NKC-leden. 

 

Prijs voor NKC-leden
Minimaal 10% korting

Lid worden

Nog geen lid?

Inloggen

Voor ledenkorting dien je te zijn ingelogd

Wel NKC-lid maar nog geen account?