DTC Tuning

  • Delen

NKC-leden krijgen 10% korting op campertuning. DTC Tuning geeft campers een software upgrade voor meer vermogen. De motor van een camper is in staat om door middel van chiptuning gemiddeld 30% meer vermogen te leveren.

Geef je kampeerauto een software upgrade!
30% meer vermogen betekent voor de meeste campers zo'n 30 pk en 70Nm koppel meer. Dit alles gebeurt binnen de mechanische limieten van uw motor waardoor u niet bang hoeft te zijn voor problemen of een kortere levensduur. Door de unieke afstelling die DTC Tuning uw camper geeft, zal deze in de meeste gevallen zuiniger met brandstof omgaan in het koppelgebied van de motor.

DTC Tuning
DTC Tuning stemt de motor van campers af voor meer rijplezier. Door een motor meer koppel te geven reageert deze veel soepeler. Door deze koppelverhoging kan de bestuurder bij lagere toeren schakelen. Een motor die minder toeren hoeft te draaien is zuiniger. Daarnaast finetunen ze de motor ook waardoor er minder kostbare brandstof door de uitlaat naar buiten gaat.

DTC Tuning heeft veel ervaring op het gebied van campertuning. Veelal kunnen zij de software uit je computer lezen middels de OBD2 diagnose connector van het voertuig en na de aanpassing weer terug schrijven in je computer.

10% korting op campertuning
NKC-leden kijgen 10% korting op campertuning. Hiervoor dien je een afspraak te maken (Algemeen nummer: 0228-312285) bij een van de vestigingen van DTC Tuning, geef aan dat je lid bent van de NKC. Ter plaatse krijg je, op vertoon van je lidmaatschapskaart, de korting.

Klik hier voor meer informatie en het overzicht van de vestigingen van DTC Tuning.

Houd er rekening mee dat na chiptuning van je camper, de fabrieksgarantie vervalt. Daarnaast kan chiptuning gevolgen hebben voor je verzekering. Neem bij vragen contact op met je verzekeraar.

Prijs voor NKC-leden
10% korting