NKC Lidmaatschapskaart 2019


Bij magazine Kampeerauto 2 wordt de NKC Lidmaatschapskaart meegezonden. Op deze pagina staat meer informatie over de vernieuwde lidmaatschapskaart.

De lidmaatschapskaart ziet er dit jaar voor iedereen hetzelfde uit, met het vertrouwde CCI-ontwerp aan de voorzijde en een blauwe achterzijde. Er zijn geen brons, zilver of gouden lidmaatschapskaarten meer, zoals dat in 2018 het geval was. Dit omdat we niet meer met deze lidmaatschapsstatussen werken bij de NKC. Wel staat op de kaart het jaar vermeld waarop je lid werd van de NKC.

Campercontact

Op Campercontact.com en in de app blijft het onderscheid tussen brons, zilver en goud wel bestaan. In welke van de drie statussen je bent ingedeeld, is afhankelijk van verschillende factoren. Je Campercontact-status wordt voor een groot deel bepaald door de duur van je lidmaatschap. Daarnaast is het toevoegen van foto’s, beoordelingen en wijzigingen ten aanzien van camperlocaties van invloed op je Campercontact-status.

Huidige status

Jouw huidige status vind je terug in zowel je Campercontact-account als in je NKC-account bij ‘Profielstatus’. Op dit moment heeft jouw status nog geen verdere invloed. In de toekomst wil de NKC voordeel bieden binnen de app Campercontact, op basis van je Campercontact-status.

Vragen?

Heb je vragen? Hieronder vind je een ‘veelgestelde vraag’ over de nieuwe lidmaatschapskaart en voor algemene vragen over de NKC kun je hier terecht.

1. Komt mijn status van brons, zilver of goud te vervallen binnen de NKC?