Inloggen op NKC.nl en Campercontact gaat veranderen

Binnenkort verandert het inlogproces op NKC.nl en in Campercontact. Graag wijzen we je alvast op deze verandering, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan.
We willen het voor jou als bezoeker van NKC.nl en als gebruiker van Campercontact zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom heb je één inlog voor zowel NKC.nl als Campercontact. Hiermee kun je reizen en/of evenementen boeken, gegevens wijzigen in ‘Mijn NKC’, maar ook inloggen in de (vernieuwde) app Campercontact. Dit was voorheen ook zo, alleen gaat het inlog-proces wat veranderen. We informeren je alvast over deze verandering: 

NKC lid?

Dan heb je reeds een account om in te loggen op NKC.nl. Je emailadres blijft hetzelfde, dat is het emailadres dat binnen je lidmaatschap bekend is en je eerder ook op NKC.nl gebruikte. We vragen je binnenkort in een aangepaste inlog-omgeving een nieuw wachtwoord aan te maken. Dat kunnen wij omwille van privacy (AVG) niet voor je doen. Zodra je op 'Login' rechtsboven op de homepage van de website NKC.nl klikt, krijg je op moment dat het inlog-proces verandert, eerst een pagina te zien met instructie zodat je precies weet wat je moet doen om in te loggen.

Belangrijk! Als je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt op NKC.nl, dan werken deze accountgegevens (combinatie gebruikersnaam/emailadres en wachtwoord) ook voor Campercontact. Heb je in het vernieuwde Campercontact al een nieuw wachtwoord aangemaakt? Dan geldt dat ook voor NKC.nl, en hoef je het niet nogmaals te doen. Voorwaarde is dat hetzelfde emailadres wordt gebruikt welke gekoppeld is aan je lidmaatschap. Dat emailadres is vervolgens gekoppeld aan jouw lidnummer, en dan weten we dat je NKC-lid bent. 

Dus je hoeft niet direct actie te ondernemen, maar dan weet je alvast dat er binnenkort wat gaat veranderen, waarbij we je vragen een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Hoe log ik straks in op Campercontact?

Als je op NKC.nl je wachtwoord hebt aangepast in de nieuwe inlog-omgeving, dan geldt die combinatie van gebruikersnaam/emailadres en wachtwoord ook voor de vernieuwde app van Campercontact die binnenkort live gaat. Heb je straks als eerste in Campercontact je wachtwoord al aangepast in de nieuwe inlog-omgeving? Dan geldt deze login ook voor NKC.nl. Wel zo handig. 

Geen NKC lid?

Dan geldt hetzelfde als je reeds een account hebt. Hiermee kun je straks nog steeds, ook als je geen lid bent van de NKC, een reis of evenement boeken. Je hebt echter geen toegang tot MijnNKC.

Heb je nog geen account? Dan heb je altijd de mogelijkheid om een account aan te maken.