Bezig met laden

Op naar de Noordkaap?

514 keer bekeken
  • Delen

Beste potentiele reisgenoten,

 

Ik ben Nina, 24 jaar en hopelijk binnenkort afgestudeerd. Een paar jaar geleden heb ik zelf van een busje een camper geklust. Hiermee wil ik vanaf halverwege mei de uitdaging aan om naar de Noordkaap te rijden langs de Noorse kust. Sommige stukken samen met een vriend, maar ik zal ook stukken alleen afleggen. Omdat ik graag (veilig!) in het wild en op camperplaatsen wil kamperen tijdens deze trip, zoek ik reisgenoten met een eigen camper die ook ongeveer dit traject gaan afleggen en af en toe af willen spreken voor de nacht of een paar dagen samen op willen trekken. Ik zal, verwacht ik, onderweg zijn tussen half mei en ongeveer half/eind juni 2018.

Dus in het kort: ga je ook richting de Noordkaap deze zomer en help je graag een mede-camperaar veilig de nacht door? Reageer dan vooral!
 

Groetjes,

Nina


Dag Nina,

Ik wil ook in 2018 naar de Noordkaap, half mei weg en half juli terug.

Ik camper al een jaar of 10 , daarvoor caravan , was in 1982 ook al op de Noordkaap,  maar ben benieuwd hoe het daar nu is.

Ben gewend om te rijden in het buitenland, meer dan 100.000 km achter de wielen. sta soms op campings maar meestal vrij.

Mijn camper is een Ford uit 2013 en is nog als nieuw.

Ik ben een vlotte 70 er zonder gebreken en/of problemen en kan veel aan.

Heb je al meer reacties?

Als je het wat lijkt bel me dan 0649491694

Hartelijke groet vanuit Twente

Jan Enter

Hoi Jan,

Ik heb nog geen andere reacties gekregen. Het lijkt me leuk om hier en daar een stukje samen op te trekken! Ik ben nu even erg druk, maar ik bel je over een paar weken.

Nina

Oke Nina,

Ik wacht je telefoontje wel af.

Groeten,

Jan

Log in om te reageren.