Bezig met laden

medereizigers met camper door giekenland,mei/juni.1

310 keer bekeken
  • Delen

Elk jaar maken wij ;echtpaar Greetje en Adrie,een reis door Griekenland met meerdere camperaars.
De reis gaat langs de mooiste stranden waarop ook overnacht wordt:wat is er nou mooier om smorgens voor je camper op het strand je koffie te drinken!!
Kosteloos overnachten op de mooiste plekjes!
Wij maken een boekje met alle overnachting plaatsen en dat zijn er wel 120 zodat je keuze genoeg hebt om ook alleen te overnachten:vrijheid blijheid!!!!
Ieder zijn eigen reis: je kan met ons mee reizen ,maar ook zelf je reis uitstippelen en voor de gezelligheid en veiligheid af en toe bij de groep overnachten.
Iedereen die meegaat krijgt van ons dat boekje en een poi bestand voor op je navigatie,zodat we elkaar altijd terug kunnen vinden!
In Griekenland gaan wij nooit op een camping overnachten,dat geld geven we liever uit op een terrasje..maar nogmaals ieder is vrij de reis zelf in te vullen,maar je hebt wel de zekerheid dat er een clubje is waar je je bij aan kan sluiten als je dat wil..
In januari nodigen we iedereen uit om in februari bij ons thuis te komen om kennis te maken met de anderen en dan te beslissen of je meegaat.
Wij verzorgen dan een lunch en drankjes en krijgt iedereen die mee gaat het boekje en het poi bestand.
De bedoeling is om voor omstreeks 15 mei een overtocht Venetië/Patras te boeken ,peloponessos rond te trekken en dan via vaste land en Macedonië en Albanië /Montenegro/Kroatië enz. terug naar Nederland te reizen;in deze landen gaan we wel op campings staan omdat het daar niet gebruikelijk is vrij te staan+vinden wij dat veiliger!!
Wij helpen bij het boeken voor de overtocht,we zetten advertenties brengen de mensen bij elkaar en nodigen iedereen uit en verzorgen een lunch en zijn voor en tijdens de reis een vraagbaak  en vragen daar een vergoeding van 100 euro per camper voor.
We willen met ongeveer 6A7 campers op pad,omdat meer campers minder gezellig is en er op de overnachting plaatsen geen plaats is voor te veel campers!!
We hopen op weer een stel leuke gezellige mensen die reageren..
Zodat er net zoals alle voorgaande jaren er onderling weer leuke vriendschappen ontstaan!!
groetjes Greetje en Adrie

adrievh@home.nl

ps,nog 1 plaats...


Dag Greetje en Adrie,

Met veel belangstelling lazen we jullie oproep op dit forum.
Meerdere keren door Griekenland gereisd (vanaf Turkije) maar nog niet in Griekenland zelf rongereisd.
Samen reizen we veel en soms met nog een aantal stellen, zo ook door Marokko.
Wij staan er net zo in als jullie beschrijven...vrijheid blijheid, maar in geval van pech of wat dan ook heb je wat steun als er meerdere koppels in de buurt zijn waar je contakt mee hebt. Ook is het wel gezellig om eens bij elkaar te staan op een strand oid.
Als er nog plaats is, zouden we het leuk vinden om kennis te maken.

MVG

Bauk en Lutske Walstra Kootstertille


PS: Komende woesdag gaan we met de camper op wintersport naar Seis am Schlern (Nrd Italie) en verwachten 8/9 februari weer thuis te zijn)

 

hallo Bauk en Lutske,

er is nog plaats,en het is makkelijker als je belt,dus: 0622614329

we zijn nu met 5 campers=10 personen.

als je niet telang wacht met bellen,want het is druk voor de boot overtocht...

groetjes Greetje en Adrie

 Deze reactie is het juiste antwoord

Log in om te reageren.