Bezig met laden

reisboeken ter overname of te leen gevraagd

1755 keer bekeken
  • Delen

Wij zijn op zoek naar reisroutes voor een reis van noordwest spanje via portugal (langs de kust) naar gibraltar en vandaar via sevilla, cordoba en granada naar de kust om weer naar het noorden te reizen. In de nkccamperreizengids van dit jaar staan  2 reizen aangegeven met de nrs. 2015-021 en 2015-001 (blz. 16 en 20). Hoewel de reisrichting omgekeerd is zouden reisboeken van deze reizen ons al veel informatie opleveren. Omdat ik er van uitga dat deze reizen ook in eerdere jaren georganiseerd zijn, moeten er bij onze mede nkc' ers exemplaren van deze reizen in de kast liggen. Graag zouden wij het een en ander overnemen of lenen. Het hoeft natuurlijk niet voor niets. Gegevens uit andere bronnen voor de planning van bovenstaande reis zijn uiteraard ook zeer welkom.

 


Wij zijn ook op zoek naar reisinformatie voor een rondreis Portugal, Spanje. Wij willen via Noordwest Spanje naar Portugal, in elk geval tot Lissabon en misschien zelfs zuidelijker. Mochten jullie meerdere of dubbele reisboeken aangeboden krijgen, zouden jullie deze aan ons willen doorgeven? Ook wij zijn dolblij met meer informatie, met name van ervaringsdeskundigen over de wegen, tolheffing en achtergrondinformatie die relevant is als je een dergelijke reis wilt maken.

 

 

 

 Deze reactie is het juiste antwoord

Wij hebben nog geen enkele reactie gehad op onze vraag. Ondertussen reageerde de NKC zelf wel met de mededeling dat de bedoelde reizen vanaf half januari te koop zijn in de webshop voor ongeveer 9 a 10 euro per stuk. Wij gaan dus voor deze oplossing! Verder kan ik jullie melden dat in de serie Capitool reisgidsen een boek met heel veel autotrajecten in Spanje te koop is. Je kan dan zo je reis samenstellen met veel informatie mbt die routes. Succes met de voorbereiding en een goede reis toegewenst.

Groet, Lodewijk Versluis.

Wij hebben, mijn vrouw en ik, in 2012 en 2014 in beide buurten rond gecamperd. Kijk op WWW. walslot.nl en doe er je voordeel mee.

MVGR,

I.J. van der Wal

Log in om te reageren.