Bezig met laden

Ferry of rijdend via Zweden naar Noorwegen

603 keer bekeken
  • Delen

Ik zie door de bomen het bos niet meer, zoveel opties zijn er om uiteindelijk met een camper van 7m in Oslo te komen.

Ferry lijkt mij erg duur (ik zie snel opties van €700 voor een retour), en rijdend pak je bruggen en eigenlijk vooral een ander land dan Noorwegen (Zweden). Vast een mooi land om lekker ontspannen te rijden naar Oslo.

Heeft er iemand gouden tips?

 


Hallo,
WIj nemen altijd de bruggen omdat je dan lekker zelf je tijd kan indelen, je kan stoppen wanneer je zelf wil. Dan ook geen stress van halen we de vooruit geboekte veerdienst wel. Het zijn natuurlijk wel wat kilometers die je moet maken maar wel in je eigen tempo. Dit is onze ervaring.

Ik ben met een camper met een caravan erachter op de bonnefooi met de veerboten van Duitsland naar Denemarken en Denemarken naar Zweden gegaan. De totale combinatie was ongeveer 10 meter lang en voor een combi ticket voor een dag waren we €250 kwijt. (Enkele reis). Deze ticket hebben we overdag gekocht op het aankomst terrein bij de veerboot. De reistijd tussen beide veerboten is ongeveer 3 tot 4 uur... Dus een retour van ,€ 700?? Ik denk dat het voordeliger is om een ticket te kopen bij aankomst bij de Ferry. dan hoef je ook niet te reserveren. We hadden ook geen wachttijd voor de ponten

Log in om te reageren.