Bezig met laden

Spelregels van het NKC forum

4841 keer bekeken
  • Delen

Het forum van de NKC biedt plaats aan bezoekers om vragen te stellen over campergerelateerde zaken. Hierbij gelden het algemene reageerbeleid en de onderstaande forumregels:

  • Om een onderwerp te kunnen posten of een reactie te plaatsen, moet je een account hebben en ingelogd zijn. Heb je nog geen account? Registreer dan meteen.
  • Bijdragen mogen maar één keer geplaatst worden.
  • Bijdragen die in de verkeerde rubriek staan worden verplaatst.
  • De NKC behoudt zich het recht voor om onderwerpen te sluiten, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
  • Gebruik van URL’s is toegestaan als de websites waar zij naar verwijzen helpen bij het beantwoorden van een vraag.
  • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
  • Het is niet toegestaan om onder twee accounts actief te zijn.
  • Het account van geregistreerde bezoekers die zich niet aan de regels houden kan worden gesloten.
  • Als je het idee hebt dat de spelregels worden overtreden, rapporteer dan het desbetreffende bericht. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met de moderator via marketing@nkc.nl.

Heeft er iemand ervaring met het vervangen van de zo geplaagde Ford 2.2 transitmotor voor een 2.4? En heeft deze geen problemen?

heeft iemand ook slechte ervaring met bereikbaarheid van de afdeling  Rechtsbijstand Verzekeringen en afhandeling bij NKC bv zeeer lange wachttijden bij bellen het  eindeloos doorverbinden en weer wachten, omdat Niet de nkc je verzekerd maar ARAG ,het beantwoorden van Mail binnen 5 dagen ????

h.k

Ik lees in de 'spelregels' dat een bijdrage slechts één keer geplaatst mag worden, is er een moderator die dat in de gaten houdt?

Ik zie vaak 2x, 3x en soms 7x dezelfde bijdrage onder een topic, zeer irritant. Ook hierboven 2x de bijdrage van gekke-henkie.

Hoe verwijder ik een dubbele advertentie?

Beste Netteke,

Alleen de moderator kan een advertentie verwijderen. Ik heb een van de advertenties verwijderd.

Ik heb de laatste tijd enkele forums in de gaten omdat ik nogal wat aandachtspuntjes heb m.b.t. mijn eigen camper maar ook hulp zou kunnen bieden bij vragen/reacties van anderen.

Met bovenstaand beleid is het onmogelijk een onderwerp goed voor het voetlicht te krijgen, immers de moderator kan o.a. willekeurig beslissen het item te stoppen.

In mijn zoektocht kwam ik er achter dat camperforum.nl en wohnmobilforum.de en ook ducato-wohnmobil.nl veel beter aansluiten bij hetgeen ik zoek.

Erg jammer dat NKC dat niet voor elkaar krijgt, zijnde de grootste Camperclub van Europa!!

Log in om te reageren.