Praat mee op ons NKC Camperforum

Op ons forum lees je verhalen van andere camperaars, krijg je tips en kun je je eigen vragen stellen. Het forum is ingedeeld in verschillende onderwerpen. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende thema's die je terugvindt op ons forum.

 

Campertechniek

Ben je op zoek naar handige tips? Hier vind je gesprekken over de techniek van de camper, zelfbouw, accessoires, handleidingen, elektronica en navigatiesystemen. 

> Lees meer op het forum

Vraag en aanbod

Wil je een camper of accessoires (ver)kopen? Kijk dan bij vraag en aanbod. Ook kun je er terecht voor stallingsruimte en verhuur van campers.

> Lees meer op het forum

Reizen

Ga je op reis en wil je inspiratie en tips opdoen? Hier kun je terecht voor het uitwisselen van reistips, bestemmingen, camperroutes en camperlocaties.

> Lees meer op het forum

Solo: voor alleenstaande camperaars

NKC Solo is een club voor alleenstaande camperaars. NKC Solo verbindt gelijkgestemden en biedt hen de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, contact te leggen en samen hun passie voor het camperen als alleenstaande (weer) op te kunnen pakken. In de 25 jaar van haar bestaan is de groep uitgegroeid tot meer dan 1.000 leden. Om je aan te melden voor NKC Solo is een lidmaatschap bij de NKC vereist. Ben je al lid van de NKC en wil je je nu ook aanmelden voor NKC Solo? Meld je dan aan via het formulier dat staat op de pagina van NKC Solo. Nadat je een bevestiging van deze aanmelding hebt ontvangen, kun je toegang vragen tot dit forum door je te registreren.

Account aanmaken

Om berichten te kunnen schrijven en op de hoogte te blijven van nieuwe onderwerpen en reacties moet je een account aanmaken. We raden je sterk aan om bij het aanmaken van het forum-account hetzelfde e-mailadres te gebruiken als dat je nu voor het NKC-account hebt. Dit is namelijk een voorwaarde om later - indien je lid bent -  automatisch beide accounts aan elkaar te koppelen. 

Direct naar het forum

Wij hopen dat je veel inspiratie opdoet op het forum! Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.