Bezig met laden

Schadeafhandeling 2

780 keer bekeken
  • Delen

Ik heb het stukje gelezen van J.G.van Roon. Hierop mijn reactie.

Helaas kan ik dat niet zeggen Jan! Mijn camper staat er nog steeds belabberd bij!

O.a. is mijn zonneluifel zwart en naar de knoppen, div. ruimten zijn niet schoon, om dan nog maar te zwijgen over vervanging en of resp. herstellen.

Ook de inboedel/accessoires zijn vuil in dozen gepropt, (Voor zover nog gedaan).

Ondanks mijn NKC verzekering: WA, Casco uitgebreid, € 3000 inboedel, en € 2000 accessoires, heeft mijn camper er na 2 maanden bij Klein Caravans te Nieuwekerk a/d IJssel, (in overleg met de NKC), dus ook een NKC dealer, te hebben gestaan.

Ondanks brandbrieven/mails met foto’s en div. telefoongesprekken aan de NKC en de Fa. Klein, waar nauwelijks of niet is op gereageerd, behalve automatisch gegenereerde mails, dat deze binnen 5 dagen beantwoord zou worden. De camper is door Klein, zonder mijn toestemming of akkoord, weer terug in de stalling gezet. (Dus nog steeds niet schoon en hersteld). Wel is er volgens de NKC en NKC Verzekeringen een acte van sessie ondertekend op14 Maart. Niet door mij! (Dus verdenking van valsheid in geschrifte).

Er zijn gelukkig ook mensen, die er beter vanaf zijn gekomen zoals jij.

In de stalling direct naast mij, een camper met precies de zelfde rook en roetschade, alleen een andere dealer en verzekering, hebben in een nog veel kortere tijd, een nieuwe camper gekregen en zijn er al mee weg geweest.

De spullen/accessoires hadden ze uit de schadecamper gehaald, in dozen gedaan en schoongemaakt per post naar huis gestuurd. Konden zo weer alles in de nieuwe camper plaatsen. Ook de buiten accessoires zoals fietsenrek schotel enz. waren overgeplaatst of vervangen op/aan de nieuwe camper.

Ik voel mij op het ogenblik zo in de steek gelaten door mijn eigen NKC, waarover ik altijd liep op te scheppen op camperplaatsen, door o.a. te zeggen: Het is een Must, u kan er niet buiten! Zo heb ik ook vele klanten/leden gemaakt.

Dus ook ik zeg: Bedankt Fa. Klein, Bedankt NKC !

Charles Hoogenboom.

 

 

 


De NKC waardeert dat u zich uit over diverse aandachtsgebieden zoals bijvoorbeeld verzekeringsadvies of schadebehandeling. Uw bericht helpt ons ook om voor de toekomst te verbeteren daar waar dat kan. In uw specifieke situatie vragen wij u rechtstreeks contact op te nemen met Team Verzekeringen. Zij hebben dan al uw gegevens bij de hand en kunnen u te woord staan met betrekking tot uw vraag of opmerking. Team Verzekeringen is op diverse manieren te bereiken. U kunt bellen op 033-4677080, mailen op verzekeringen@nkc.nl, chatten op onze website of stuur een WhatsApp bericht aan 06 - 832 816 14  

Geachte Moderator,

Bedankt voor uw antwoord met resp. de verwijzing naar het email-adres en het telefoonnummer van de NKC.

Zoals al eerder door mij aangegeven, heb ik div. telefoongesprekken met de NKC gevoerd, waarbij werd aangegeven,

dat het goed was om dit te doen, tevens ook om er lering er uit te trekken.

 Ook heb ik diverse mails met foto's naar de NKC verzonden, ook weer begeleid door een telefoontje van af mijn kant.

Dus daar hebt het zeker niet aangelegen.

Wel heb ik 24-05-2016, een mail gekregen van de NKC Verzekeringen Rutger van Goor den Oosterlingh Commercieel Directeur,

om feedback te geven op mijn bevindingen betreffende de afhandeling enz.

Daar de situatie nog steeds onveranderd is, (De camper staat nog steeds  onbruikbaar in de stalling, zoals zonder medeweten. door de fa. Klein is terug gezet.)

heb ik beantwoord met de hier bovenstaande reaktie van mij. Tevens heb ik gevraagd, mijn eerder verzonden brieven met foto's aan de NKC resp. emails goed door te lezen, daar ik met de camper na drie maanden, nog steeds niet kan rijden. In normale omstandigheden hadden wij er al op uit gegaan. Ook de camperexpirience hebben we ditmaal moeten missen

Hopelijk dat mijn/onze zaak nu door de NKC, serieus in behandeling word genomen.

Ook begrijp ik niet dat de NKC geen aangifte heeft gedaan betreffende de valse acte van sessie die niet door mij is ondertekend.

Mijn handtekening moet zeker bij de NKC bekend zijn.

Vriendelijke groetten Charles. 


 

Log in om te reageren.