Bezig met laden

NKC verzekering opzeggen.

6795 keer bekeken
  • Delen

Na het verkopen van mijn camper wilde ik via de digitale polismap mijn NKC camperverzekering stopzetten.

Middels de optie "veel gestelde vragen" kwam ik er achter, dat ik dit kon doen  door de optie "wijzigen" aan te klikken.

Hier bleek echter dat daar alleen de campergegevens veranderd konden.(bij inruil/verkoop oude, aanschaf nieuwe/gebruikte camper).

Er is echter niets te vinden betreffende het schorsen, weer in laten gaan en het beëindigen van de verzekering.

Ik heb de verzekering toen maar per telefoon ter opzegging aangemeld.

Voor degenen na mij is het misschien alsnog van belang deze opties te plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Hans C.A. ten Cate


Beste Hans C.A. ten Cate,

Bedankt voor uw reactie. Deze suggestie zal meegenomen worden in verder overleg.

 

Martinus Bolwerk

Ik ben van plan mijn camper te laten verzekeren NKC ? Gebruik de camper Max 6^mnd per jaar : indien mogelijk te schorsen en weer aante melden !

mvr gr Martinus bolwerk

Peter Ellen

moderator zegt in 2014 tegen iemand die wil beeindigen "word meegenomen in verder overleg" ....nu, 2016 probeer ik via polis wijzigen de verzekering te schorsen ..en er is niets veranderd.Dus maar weer ouderwets de telefoon.ik snap best dat NKC verzekeringen wil verkopen .maar klantvriendelijk is het niet.! en na 14!!! dagen geen enkele reactie...

 

Ook ik heb naar die knop gezocht maar inderdaad die is er na TWEE jaar nog niet. Via de mail en telefonisch doorgegeven dat ik, wegens verkoop, de verzekering wilde stopzetten. Nu, een week verder, nog niets vernomen. Vind dit echt jammer

 

 

 

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Onze excuses dat dit nog niet is geregeld. We hebben dit met spoed doorgegeven aan de verzekeraar met het verzoek dit punt in de eerstvolgende release van de Digitale Polis Map mee te nemen.

beste heer ten cate,

we zijn 2 jaar verder en het opzeggen van een verzekering is nog steeds, ondanks andere info op uw website, niet mogelijk of onvindbaar.

 

succes met het evalueren

 

 

Beste verzekeringen,

Ook ik heb mijn camper verkocht, en ook ik kan nergens iets vinden om mijn camperverzekering in de digitale polismap op te zeggen ivm verkoop van de camper.

 

Nou ik sluit me aan bij deze hardnekkige situatie, het is inmiddels november 2016! Nog steeds valt er blijkbaar niet digitaal op te zeggen! Jammer dat een verzekeraar dit zo moeilijk maakt, waarschijnlijk economische strategie?

Hier alleen reageren dat er aan gewerkt wordt heeft geen zin meer!!

Ik heb deze vraag ook gesteld. Eenvoudigste lijkt mij als NKC een post- of mailadres op de website zet waar opzeggingen naartoe gestuurd kunnen worden.

Aanvulling 14-11: het bleek nog eenvoudiger. Je kunt whatsappen met NKC Verzekeringen. Perfect! Zondag ge-appt en maandagochtend de bevestiging binnen via Whatsapp. Het whatsapp nummer was eenvoudig te vinden via de Contact pagina.

Het is 11 augustus 2017 en ik probeerde in verband met verkoop van de camper digitaal op te zeggen.

De polismap zou daarin wel voorzien dacht ik. Helaas!

Ondanks het feit dat deze vraag kennelijk al sinds 2014 loopt (reactie heer Ten Cate en na hem nog vele) en door leden herhaaldelijk op is gewezen en NKC in woorden "het zal meenemen in urgent overleg" is er tot op heden niets geregeld. Heb maar per app en via een email opgezegd. 

Jammer, gemiste kans voor NKC om de klantvriendelijkheid optimaal door te voeren ook als dat een keer niet zou uitkomen.

Gitty Donkers

 

 

Log in om te reageren.