Bezig met laden

Opzegging NKC

1565 keer bekeken
  • Delen

Geachte medecamper liefhebbers, Na een persoonlijk mailtje mijnerzijds richting "onze" club waarin ik heb uitgelegd dat ik door scheiding in financiele problemen ben gekomen en gedwongen werd onze camper te verkopen en het lidmaatschap met pijn in het hart na jaren moest opzeggen, kreeg ik een koud, kil en zakelijk antwoord terug. Ik was 6 weken te laat met opzeggen en derhalve dien ik lid te blijven tot december 2015. Dit ondanks het feit dat ik aantoonbaar de kopers van mijn camper enthousiast heb gemaakt en ook zij lid zijn geworden en de camper hebben verzekerd bij de NKC. Ik had gehoopt op enige coulance gezien mijn persoonlijke omstandigheid. Echter dit bleek valse hoop. Ik wil verder geen kwaad woord over de NKC kwijt en begrijp heel goed dat er regels zijn verbonden aan het opzeggen van het lidmaatschap. Maar dit had ik niet verwacht. Heel erg jammer. In tijden van nood leert men...... Ik wens u allen fijne feestdagen toe en nog vele jaren camper plezier. Met vr gr Han Meijer, Bedum


ik vind dat de NKC in deze gevalen wel wat coulanter kunnen zijn als het aan toonbaar is, dat moet ook gelden bij overlijden

Beste Han

De buraucratie verstikt onze maatschappij. De NKC is een vereniging ik vind hun reactie dus niet in overeenstemming van hun doel. Voor en door camperaars. 

We zijn een grote enthousiaste groep camperaars. Ik vind dat men de regels met souplesse hoort toe te passen. In jouw geval je lidmaatschap te beeindigen en restitutie van de gelden. Ik hoop dat het bestuur zich ook hier eens over buigt. Het zou ze sieren.

Groeten en sterkte in deze moeilijke periode

Jan

 

 

 

i

Mij is hetzelfde overkomen. Begin November 2014 de camper verkocht. Opgezegd, maar ho ..ho.. was te laat. Nu dus ook voor 2015 zonder camper lid.

Argument:" Acsi boeken etc. zijn al besteld".  Maar.....  er zullen zich in 2015 toch ook nog wel nieuwe leden melden!!!!!!!!!!!????

Het past inderdaad niet om een vereniging zo star te leiden. Waarschijnlijk is de NKC net als de ANWB al (te) ver gecommercialisserd. Jammer, want er zijn natuurlijk ook hele goede dingen.

Met vriendelijke groet Jelle

Inmiddels leven we al weer in het jaar 2017. Wij hebben ook onze camper verkocht in november. Het is toch niet meer van deze tijd dat je een lidmaatschap na een jaar niet maandelijks op kunt zeggen. Bij deze een oproep aan het verenigingsbestuur: NKC doe er wat aan, dit komt niet ten goede aan uw reputatie. Reageer in elk geval op deze forumberichten!

Met vriendelijke groet,

Ruben

Een reactie op berichten op het forum, zelfs al is het de rubriek ‘feedback voor de NKC’, kun je gerust vergeten. De NKC is een forum gestart en heeft het direct over de schutting gegooid. Ik kan de NKC niet betrappen op enige vorm van moderatie of ander onderhoud. Deze rubriek zou beter per direct gesloten kunnen worden, maar ook die wens zal niet gelezen worden.

Wat betreft uw opmerking dat er maandelijks opgezegd zou moeten kunnen worden vind ik echt onjuist. De organisatie werkt met een jaarbegroting en moet dus ook op de inkomsten van een jaar kunnen rekenen. Bovendien zouden tussentijdse opzeggingen de nodige administratieve lasten opleveren omdat betaalde jaarbedragen deels weer moeten worden terugbetaald. Wanneer er al uitzonderingen gemaakt moeten worden, dan toch alleen bij overmacht, en in ieder geval niet omdat iemand besluit te stoppen met camperen! Dat lijkt me zéér van déze tijd!

Log in om te reageren.