Bezig met laden

Nieuwe website Campercontact.nl

6179 keer bekeken
  • Delen

Wat vinden jullie van de nieuwe website van Campercontact.nl?

Vragen? Hier staan de antwoorden op de meestgestelde vragen:

http://www.campercontact.com/nl/content/faqs


vernieuwde site van campercontack net gezien, hij is 200 procent beter.

 

 

 

Ik vind het jammer dat de tijd en energie niet gestoken is in het maken van een landscape uitvoering van de app voor ioS. Nu is dat niet meer dan de portrait versie van de iphone. De ontwikkelaar heeft nog nooit van Responsive webdesign gehoord want schermen passen zich gewoon niet intelligent aan op de afmeting van het scherm waarmee de website of app bezocht wordt. Als je nu bijv de website bezoekt met een ipad, natuurlijk weer in landscape houding, dan zie je, als je een enkele route hebt gekozen, alleen de kaart en kun je nagenoeg niet naar beneden scrollen voor de overige info en fotos. Dat soort can dingen lost zich automatisch op als er gekozen was voor responsive webdesign. Of dat is wel gedaan maar het is onvoldoende getest op verschillende apparaten.

 

Moet erg wennen. Wilde een route downloaden, maar snap niet hoe dat moet.

Herman

mooie site weer duidelijk een stap verder. mis wel even route en weerbericht mogelijkheid maar dat los ik dan wel anders op. verder denk ik dat de zoekacties nog niet goed zijn. voorbeeld als ik zoek op lagrasse ( zonder filters ) dan vind ik maar een cp terwijl er twee zijn. op de kaart zelf ( zonder zoekactie) zie ik er wel twee . een en ander zal vast nog wel worden aangepast. zo gaat dat met nieuwe websites.

succes

 

 

 

Ziet er prima uit, maar mis wel een paar dingen. Ik zocht altijd op camperplaatsen van 0 tot 5 euro. Nu kan ik zoeken of op gratis of tot 10 euro. Helaas kan ik niet verder uit filteren.

Ook ik mis de link naar google maps, vaak net even wat beter te bekijken waar de plek eigenlijk is en hoe het er in de omgeving er uit ziet.

Heeft iemand al ontdekt hoe je makkelijk op een grensgebied kan kijken?
Ik zoek bijv een camperplaats omgeving Nijmegen/Kleve, bij de oude site klikte je op nederland en als je dan de kaart verschoof kreeg je ook de camperplaatsen van duitsland te zien. Dat is nu bij de nieuwe versie niet zo, je moet echt per land zoeken volgens mij. Of ik heb het nog niet gevonden ;-)

Ik heb inmiddels gevonden hoe ik rondom de grens kan zoeken, bij landen op alle landen zetten ;-)

Ik zoek alleen nog de mogelijkheid om printjes te maken van provincies of van je zoek resultaat. Bijv. ik zoek alle gratis plekken in de provincie Antwerpen / Belgie. Ik krijg een mooi resultaat maar die wil ik geprint hebben. Ik zie nu niet waar dit mogelijk is.

Net nieuwe website op android foon en tablet gedownload. Alle offline kaarten foetsie en opnieuw installeren gaat niet. Foutmelding.

Bedankt voor deze ellende

 

Ik mis bij de omschrijvingen de link naar de plek op Google maps

Link naar Google Maps staat bij GPS gegevens, ook ik haal daar nog veel meer informatie uit. Bij de rubriek : laatste beoordelingen mis ik het land (dat is nu taal) waar de camperplek is, nu moet ik ook beoordelingen lezen van camperplekken in een land waar mijn interesse niet naar uitgaat. Waar is de rubriek : vervallen camperplaatsen ?

Wat een vreselijke toestand deze nieuwe site. Wanneer krijgen we opleiding?

Log in om te reageren.