Bezig met laden

Ervaring met Garmin drivesmart lmt-s

897 keer bekeken
  • Delen

Ik maak in mijn (bus)camper gebruik van de Garmin drivesmart lmt-s. Gekocht omdat deze een mooi groot 7" s herm heeft. Ik heb in de instellingen aangegeven dat ik niet op onverharde wegen wil rijden en voor de snelste weg gekozen. Ondanks deze instellingen stuurt de navigatie mij toch over een zandweg en door dorpjes, terwijl een stukje verderop een goede N weg ligt om het dorp heen. Dit lijkt mij toch sneller dan dwars door een dorpje met 30 km en diverse verkeersdrempels. Hiervoor had ik een TomTom.

Nu overweeg ik om toch weer een TT aan te schaffen. Wie herkent  deze ervaring en wat zijn de ervaringen met een TT, waarin je de maten van het voertuig in kan voeren?

 


Als de huidige navigatie het verder goed doet, weet ik niet of uw probleem opgelost wordt met een andere navigatie.

Typt u eens op Google de woorden: navigatie snelste vs kortste

Er gaat een wereld voor u open...

Ook wij hebben dezelfde ervaring met Garmin. Jarenlang TomTom gebruikt en vorig jaar een Garmin gekocht. Garmin neemt bijna altijd de korste route, zeer hinderlijk. Zelfs op de snelweg met in af- en oprit in een rechterbocht wil hij je over die af- en oprit laten rijden. Zal best 10 meter korter zijn geweest! Hele slechte kaarten dus volgens mij.

Je kunt instellen wat je wilt , het maakt geen verschil. Het wordt weer een TomTom! 

Jac.

wij hebben inderdaat ook die zelfde klacht, wij hebben een carmin camper 760 lm.

Ronald.

Log in om te reageren.