Bezig met laden

Led lampen

355 keer bekeken
  • Delen

Beste techneuten ,

Wie weet of je zijmarkerings lichtjes ongestraft kunt aansluiten op de achterlichten wil ik dit doen , . bij eenFiat  Ducato van 2018 .

Ofwel en liefst Led of gewone gloeilampjes .

Uit ervaring weet ik dat dit niet ging om een extra binnenverlichting bij op de originele binnen verlichting aan te sluiten , het begon te spoken .

Alvast bedankt voor jullie reactie's . 


Volgens mij kan je de zijmarkering gewoon aansluiten op je 12 volt achterlichten bij een normale bedrading systeem , vraag even na of dat ook bij cambus kan dit weet ik niet de achterlichten worden dan e.v.t  met data gestuurd . Let ook op dat ledlapen een plus en min hebben en deze volgens mij niet kan omdraaien + op + en - op - .

 

Bedankt voor je reactie. Ik heb er zelf ook aan gedacht van deze te schilderen . Raar dat de fabrikanten hier geen andere oplossing voor hebben . Bij mijn vorige camper , een detleffs , was de kit aan het schimmelen  waar de cabine aansluit met de woonunit , of daar water blijft staan ?, dacht ik niet  deze voegen staan rechtop .

Hopelijk krijgen we nog wat reacties .

Groeten Peter 

 

 

 

Sorry , was een antwoord op de verkeerde vraag .

Ik doe best navraag  bij de fiat dealer  denk ik .

 

 

als de achterlichten aangestuurd worden door canbus dan zeker niet doen!! de kentekenverlichting is meestal niet canbus gestuurd dus daar zou je een aftakking van kunnen maken. als je gaat meten op canbus meet je waarschijnlijk 12 volt, echter deze aansluiting mag niet belast worden. informeer bij het bedrijf of importeur. niet gaan rommelen want dat kost  veel geld en ergenis.

succes

 

Beste PKR , bedankt voor uw reactie , die canbus is inderdaad iets vies ;

Ik vraag aan de dealer misschien best . 

Groeten 
Peter

 

Log in om te reageren.