Bezig met laden

Keramische lakverzegeling

407 keer bekeken
  • Delen

In de laatste nieuwsbrief van Promobil staat een interessant artikel over keramische lakverzegeling.

Is er iemand die ervaring met deze methode heeft met uiteraard een belangrijke, Nederlandse, vraag: zijn het de kosten waard?


Hallo,

Ik heb prima ervaring met 'Gen-3 Glasscoat'.

Bij aanschaf van een nieuwe auto werd deze behandeling door de dealer standaard uitgevoerd. I.v.m. de goede ervaring ook laten uitvoeren bij de aanschaf van onze camper. Vuil hecht m.i. aanzienlijk minder waardoor een wasbeurt simpel is. Ook de bekende zwarte strepen verdwijnen eenvoudig na een wasbeurt. Behandeling is ca. 4 jr geleden uitgevoerd en het effect werkt nog steeds! Ik kan het aanraden.

Met vriendelijke groet,

Klaas

 

 

 

Beste Slakkenhuis, Jazeker heb ik ervaring. maar met Nano coating dan. even in het kort,: ik ben eigenaar van een zwarte Possl buscamper. dat is een aparte kleur, met als nadeel dat je er alles op ziet. dus veel wasssen en schoonmaken. via lang zoeken, en orienteren ben ik uitgekomen op Nano coating. wij zijn terecht gekomen bij 3C Camper Custom Care in Leleystad. deze mensen doen het dus erg grondig en goed. vanaf begin oktober is inderdaad het voordeel dat vuil zich niet hecht. ook niet op bijvoorbeeld de velgen die ook zijn meegenomen. de heel fijne krasjes die je in het zonlicht zo sterk zag zijn weg. dat de ramen ( glas en kunststof) ook worden behandeld met de Nano coating is helemaal prima ook.
Het resulaat? de camper is weer diep zwart en kan zo de showroom in. wassen is in een half uurtje gepiept

Van Harte aanbevolen! vriendelijke groet, Jan Reneman Hoorn

 

 

Hoi camperaar, Prima ervaring met SCC NANO Keramische coating uitgevoerd door Kolste in Winterswijk. Top glans resultaat en vuil hecht zich nauwelijks vast. Wassen is een heel simpel klusje geworden. Ja de kosten zijn het m.i. waard.

 

Groeten,

 

Rob

Log in om te reageren.