Bezig met laden

Achteruitrijcamera rondom de hele camper

659 keer bekeken
  • Delen

Ik hoorde laatst van een camperaar over een betaalbare, ca. e600, 'achteruitrijcamera', die alles rondom de hele camper zou zien. Met een advertentie in NKC van een bedrijf, die hem in Brabant inbouwt. Ik ben pas lid en heb de laatste NKC bladen ingezien, maar geen dergelijke advertentie. Wie kent dat bedrijf en heeft er ervaring mee? Alvast hartelijk bedankt voor je reactie!.


Heeft u al op de bedrijvenpagina gekeken of daar al ervaringen met het bedrijf zijn gedeeld?

https://www.nkc.nl/camperbedrijven/

 

Dank u. Ik heb net gekeken, maar op accesoires ofzo reageert die niet . Ik vermoed alleen op de naam van een bedrijf, wat ik niet ken. Hoe kan ik dit doen?

 

Ik heb voor onze FIAT ducato camperbus (Adriatic, 2004, 6 meter, 2.8 JTD) bij de Conrad voor nog geen  € 200,00 een goede DIGITALE achteruitrij camera systeem gekocht en de camera boven de kentekenplaat gemonteerd. Werkt prima. Goed zicht achter de bus. Geen kabel trekken naar de monitor, zelf geïnstalleerd. (Je moet wel een beetje handig zijn). 

Draadloos achteruitrijcamera systeem ProUser FUNK-RÜCKFAHRVIDEOSYDTEM DIGITAL DRC4310 Automatische dag/nachtomschakeling

Bestnr.: 1176407 - 89

 Fabrikantnummer: DRC4310 |  EAN: 8717809201232

 

 

Log in om te reageren.