Bezig met laden

foutieve verkeersboete België

298 keer bekeken
  • Delen

Het was echt niet te geloven, maar wij ontvingen 2 dagen geleden een bekeuring wegens te hard rijden in Belgie, terwijl wij gewoon onze camper in de stalling hebben staan. Kenteken en onze naam zijn correct, maar hoe komt een bekeuring zoals deze tot stand en hoe kom je ervan af! Op het formulier waarop je kunt betwisten is geen mogelijkheid om aan te geven dat wij  weliswaar de eigenaar zijn maar niet dat wij de bestuurder waren op die dag. Foutief, crimineel?

Na telefonisch contact met de gendermerie zijn we niet veel wijzer geworden. We hopen dat ze de toegezegde foto van het"incident"zullen sturen. Maar hoe het te bewijzen valt dat wij gewoon thuis in nederland waren......................heeft iemand dezelfde ervaring?

We wachten nu op het juridisch advies van de NKC en gaan maandag weer bellen met Belgie. Marian 


Is voor de betaling het adres en rekeningnummer nagetrokken? Ruikt verdacht veel op phishing.

 

Wij hebben dit zelf ook eens gehad, wat bleek diegene die het kenteken moest invoeren had een fout gemaakt. Het was een personenwagen.

dat je kenteken naam correct zijn klopt die gegevens halen ze uit de basisregistratie personen en RDW.

 

 

 

 

Ook als eem mee gemaakt een bekeuring in nederland terwijl de camper in Spanje stond op de camperplaats , niet op reageren ,

En stel dat het zo zou zijn dan moet er een foto zijn van het kenteken met een gedeelte van de camper er op .

Ook als eem mee gemaakt een bekeuring in nederland terwijl de camper in Spanje stond op de camperplaats , niet op reageren ,

En stel dat het zo zou zijn dan moet er een foto zijn van het kenteken met een gedeelte van de camper er op , evt tijd en plaats .

Log in om te reageren.