Bezig met laden

Ervaringen van camperaars met Biketrans Harderwijk

2844 keer bekeken
  • Delen

Ik heb bij Biketrans Harderwijk een elektrisch bedienbare fietsendrager gekocht. Hij kostte, met de NKC-korting er al af, toch nog € 2.083,00. Veel geld. De heren van Biketrans hadden me verteld dat de parkeerhulp (4 sensoren) gebruikt kon blijven. Met dien verstande dat ze de middelste 2 sensoren zouden afplakken en ik het verder met de buitenste 2 sensoren moest doen. Dat leek me acceptabel. Nu blijkt dat dit foefje niet werkt. Einde dure parkeerhulp. Door de fietsendrager ben ik niet meer afhankelijk van de hulp van anderen bij het op de drager tillen van mijn fiets maar ik ben wel afhankelijk geworden van hulp bij (in)parkeren.

Wie heeft ervaring met dit bedrijf en hoe was deze ervaring?


Ik heb op 13 april 2016 bij Biketrans in Harderwijk een fietslift laten monteren voor drie fietsen. Eenmaal thuis bleken de dragers voor de drie fietsen toch wat te klein (fietsen stonden tegen elkaar aan). Na een vervolg afspraak in Harderwijk is de fietslift geheel gratis aangepast en werkt nu zoals verwacht en geeft plaats (en ruimte) aan drie fietsen. Mijn conclusie: prima product, prima bedrijf, prima service.

Chris Breeschoten, Voorhout

 

Intussen heeft Biketrans een oplossing gerealiseerd voor de niet meer functionerende parkeersensoren. Het heeft me een rit naar Harderwijk en een vrije dag gekost maar het bedrijf heeft z'n verantwoordelijkheid genomen. Eind goed, al goed.

 

Ik las een een oud (2013) tijdschrift over een produkt dat te koop zou zijn bij de firma BIKETRANS.

Omdat ik het artikel niet op de site zag heb ik  Biketrans een mail gestuurd met de vraag over verkrijgbaarheid.

Men heeft de moeite genomen te zoeken of er ergens bij de voorraad nog een exemplaar lag.

Hoewel ik nog nooit eerder iets bij deze firma heb besteld, heeft men mij het bedoelde artikel gratis toegestuurd.

En dan ook nog met de excuses omdat hun reactie wat later kwam wegens beurs drukte.

Graag maak ik melding van deze sympathieke geste.

A.Vervoord

 

 

Onlangs een camper gekocht die voorzien is van een biketrans fietsendrager. Helaas miste ik enkele rode vastzetbandjes en waren de reflectors ook verdwenen. Een mailtje naar biketrans was voldoende om per omgaande gratis de onderdelen via de post te ontvangen. Dat noem ik nog eens ouderwetse service die je helaas nog weinig tegenkomt. Daarvoor dank aan Biketrans Harderwijk.

Zeer tevreden over de montage en gebruik van de fietslift, Nu een seizoen gebruikt, niet goedkoop, maar scheelt veel irritatie bij op en afhalen van de ebikes. Nu een fluitje van een cent. Wij zijn er zeer content mee.

Log in om te reageren.