Bezig met laden

Camper navigatie

32710 keer bekeken
  • Delen

De laatste tijd zie je regelmatig advertenties van navigatiesystemen, speciaal voor campers, die rekening houden met de afmetingen van je camper. Ik ben nieuwsgierig naar gebruikerservaringen hiermee. Is het niet zo, dat je regelmatig meemaakt, dat de bestemming die je invoert niet bereikt kan worden omdat de weggetjes ernaartoe te smal, te bochtig, te steil gevonden worden? Heeft iemand hier zelf ervaring mee of weet iemand waar ik deze ervaringen zou kunnen vinden?


Sinds enige jaren maken wij gebruik van de ventura 7000, voor die tijd altijd de genoemde problemen en nu niet meer. 

Bedankt voor je reactie. Ik ga op zoek naar meer informatie over deze routeplanner. Eigenlijk nog nooit van gehoord!

Wij maken gebruik van ZENEC, geeft wel de beperkingen aan maar je kunt als je wilt gewoon doorrijden (wel metbeleid).

Leuk, deze reacties. Met deze planner kun je,zij het voorzichtig, je bestemming toch altijd bereiken.Is weer een voordeel. Bedankt voor je reactie.

Ik maak gebruik van de TomTom  Camper caravan werkt ook heel goed met gratis update's levenlang

Dank je wel.  Ik ga hier naar kijken. 

Ik ben in het bezit van een mio truck en caravan. Voldoet prima en is een stuk voordeliger.

Ik ken de Mio als fietscomputer. Die is af en toe wat vaag met de aanwijzingen op het schermpje.Maar ik ga verder op zoek naar informatie over de mio truck en caravan. Bedankt.

wilde ook graag een dergelijk navigatie systeem hebben. maar maak nog steeds gebruik van de tomtom 1005. heb geen nekel probleem met de navigatie , met betrekking tot wegen, bruggen enz. vraag me dus af hoe relevant is het om zo een systeem te moeten hebben.

Als je een keer opeen route een weg bent ingereden, die er normaal uitzag, en na een paar kilometer merkte dat hij steeds smaller werd, geen bermen meer had om uit te kunnen wijken, en dan een vrachtauto met aanhanger tegenkomt, dan had je dat graag van tevoren willen weten. Nu moest ik bijna 800 meter achteruit en dat is niet plezierig.

En in Wales ben ik een keer een hoogtebeperking tegengekomen, die niet van tevoren was aangekondigd. Daar kon ik gelukkig gewoon omkeren.

Maar vandaar dus mijn vraag.

Log in om te reageren.