Bezig met laden

Aankoopkeuring

625 keer bekeken
  • Delen

We hebben een jonge occassion op het oog maar willen eerst een aankoopkeuring laten doen. Daarmee bedoel ik zowel technische keuring en keuring campergedeelte inclusief een vochtmeting. Zou het graag terplaatse bij de verkoper laten doen door een onafhankelijk bedrijf. Zag op internet 'mijn autocoach ' die dit kan doen. Iemand nog andere suggesties en of ervaringen hiermee? Alvast dank

Hoi Jolanda,

in het blad Kampeerauto van NKC keurt Ron Smits van Smits Campertechniek in Ede  campers van diverse leeftijden en merken. Hij heeft bijzonder veel ervaring. Uit de stukjes hierover in Kampeerauto blijkt dat hij dit erg secuur en uitgebreid doet. Voordeel is dat hij ook meteen advies geeft over eventuele reparaties/onderhoud etc.  en desgewenst ter plekke iets kan herstellen. Voor mij is zijn onafhankelijkheid en neutraliteit  erg belangrijk.

Succes met de aankoop en daarna heel veel camperplezier.

Jelle

Beste Jelle, Bedankt voor je vlotte reaktie! Ja liefst willen we het inderdaad door Smits in Ede laten doen omdat we daar zijn geweest met huidige camper en we daarover zeer tevreden waren. Maar dan moeten we aan de verkopende partij vragen of we daarheen kunnen met de camper die we op het oog hebben... Dus als alternatief voor Smits heeft er misschien iemand ervaring met een ander bedrijf of instantie die terplaatse kan keuren? Smits doet dat niet neem ik aan?

Er zijn meerdere opties, als er een keuring ter plaatse mogelijk is moet er wel een brug aanwezig zijn.

http://www.camperaar.nl/camperkeuring.html

Log in om te reageren.