Advertorial - Welkom op de Camperfair!

Gelderse Camper Centrale wordt Broekhuis! Op 3 juni verandert onze naam. Die dag kunt u kennis met Broekhuis maken tijdens de Broekhuis Camperfair in Putten. Komt u ook? Meld u aan!

Wat is er te doen op de Camperfair?

Het terrein van de Broekhuis Holding in Putten wordt op 3 juni 2023 omgetoverd tot een ware vakantiebestemming. Broekhuis Campers (voorheen Gelderse Camper Centrale) is er aanwezig met de nieuwste campers van Bürstner, Carado en Hymer, er staan mooie (vouw-)fietsen voor u klaar en u kunt er fietsendragers, accu’s en de omgebouwde en duurzaam ingerichte camperbussen bekijken. Ondertussen staan er lekkere hapjes en drankjes klaar in de aanwezige foodtrucks. Meld u aan via de website van Broekhuis:

Verschillende merken aanwezig

Er zijn stands van: Aveco, BBA Techniek Duiven, BM Sat, Broekhuis Campers, Broekhuis Fietsen, Ekowax, HPC Hydraulics, Leaf Campervans, NKC, Super-B accu’s, Prins Watersport, Rijschool Roordink, Telpoint Benelux Ede. Iedereen staat voor u klaar met uitleg over de producten.

Alle info over de Broekhuis Camperfair

Op zaterdag 3 juni bent u tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom aan Vanenburgerallee 3 in Putten. Het terrein van de Broekhuis Holding is gelegen naast Kasteel De Vanenburg, in de mooie natuur van de Veluwe. Dat wordt een mooi dagje uit!