Stijl. Zonder grenzen. De nieuwe HYMER Venture S

Als exclusief uitgeruste offroad camper voor twee personen belooft de Venture S vrijheid zonder compromissen.

Met zijn compacte voertuiglengte, smalle carrosserie en markante offroad-esthetiek belichaamt de Venture S een geheel nieuwe voertuigcategorie. Alle wegen liggen open voor de Venture S dankzij de krachtige chassiscabine uit de Mercedes-Benz Sprinter en de standaard vierwielaandrijving met all terrain banden. De opvallende kleurstelling in Stone Grey of Sea Blue Metallic siert zowel de carrosserie als de cabine en zorgt in combinatie met de graphics in honingraatdesign voor een onmiskenbare uitstraling.

Moderne camper met vanlife-gevoel

HYMER is erin geslaagd, dankzij een geheel nieuw indelingsconcept, het woongevoel in de moderne kampeerauto revolutionair te veranderen. Op twee niveaus opent zich een volledig nieuwe dimensie van het "vanlife", die zich kenmerkt door de hoogste eisen aan comfort, design en functionaliteit.
Met innovaties zoals de unieke Instant Loft - een pneumatisch slaapdak inclusief geïntegreerde trap, evenals de opvallende achterklep met echt glazen Infinity Screen dat een 180 graden panoramisch uitzicht biedt en een exclusief zonnedek, is de Venture S een camper in een klasse apart.

Bekijk de Hymer Venture S zelf

Hij is voor het eerst te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. U vindt hem in Hal 7, van 5 t/m 9 oktober. Bent u niet in gelegenheid om naar de beurs te komen? Na deze dagen zal hij door Nederland reizen en, tot 7 november, bij alle camperdealers van HYMER een paar dagen te bekijken zijn. Neem contact op met de dealer bij u in de buurt om te horen wanneer hij daar zal staan en een afspraak te maken voor een advies.