Advertorial- Je camper zonder zorgen verhuren via Motorhome Management & Care.

Geld verdienen met de verhuur van je camper zonder alles zelf te hoeven regelen!

Een camper kopen en onderhouden is een dure hobby. Zeker wanneer je er zelf maar een paar weken en weekenden per jaar mee op stap gaat, worden dat best dure vakanties. Dat kan veel voordeliger door geld te verdienen met het verhuren van jouw camper wanneer je hem niet gebruikt.

Samenwerking met Goboony

Wil jij jouw camper verhuren maar heb je geen zin in de bijkomende werkzaamheden dan is Motorhome Management & Care de uitkomst. Wij werken samen met Goboony, Europa’s grootste online verhuurplatform waar jouw camper voor verhuur wordt aangeboden. Wij regelen alles verder voor jou. Van de inname en uitgave van de camper tot aan de schoonmaak, onderhoud en eventuele schadeafhandelingen. Op deze manier ontzorgen wij jou volledig en verdien jij geld zonder inspanningen. We beschikken over een prachtige overdekte stalling voor de winter voor de campers die wij in ons beheer hebben. Je bent dus het hele jaar volledig ontzorgd.

Wat verzorgen wij voor jou?:

  • Inname en uitgifte van je camper.
  • Voertuigcontroles en onderhoud van je camper.
  • Administratieve afhandeling.
  • Eventuele schadeafhandeling.
  • Schoonmaak van je camper na gebruik.

Wil je de camper verhuren zonder zorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul vrijblijvend ons formulier in of bel ons 085 065 7622.