Advertorial - Andere tijden vragen om andere bestemmingen

De wereld is voor camperaars de laatste twee jaar behoorlijk op zijn kop komen te staan. Gooide eerst Covid-19 roet in de reismogelijkheden en was reizen in Europa bijna niet mogelijk. En nu deze beperkingen zo goed als zijn komen te vervallen, behoort het reizen in het oosten van Europa door de oorlog in de Oekraïne, niet meer tot de mogelijkheden.
Dit alles maakt het voor een reisorganisatie zoals Expedition Far East erg lastig. Gaan we in 2020 eerst van 100 naar 0, kunnen we nu veel volgeboekte reizen naar het oosten in 2022 nog maar nauwelijks uitvoeren.

Denken in oplossingen: Als je reislust, enthousiasme, knowhow en ondernemerschap samenvoegt, zijn er ook in minder reisbare tijden bijzondere camperreizen uit te voeren. Naast de bestaande camperreizen zoals reizen naar bijvoorbeeld Marokko, blijken de camperreizen van Expedition Far East die in tijden van Corona zijn ontwikkeld en uitgevoerd, een schot in de roos. Het nieuwe concept: ‘Actieve Avontuurlijke Overland Camperreizen’ met als toevoeging een hoeveelheid aan buitenactiviteiten en de nieuwe bestemmingen hebben veel equipes als een zeer bijzondere camper belevenis ervaren, getuige de lovende recensies op onze website.

Primeur

Andere tijden vragen om andere bestemmingen en een andere invulling van een camperreis. EFE heeft de afgelopen maanden er hard aan gewerkt en nieuwe reizen ontwikkeld. Beleef met ons de primeur tijdens de Camper Expo in Houten waar Expedition Far East deze nieuwe camperreizen voor het eerst zal aanbieden. Het is een veelvoud van nieuwe bestemmingen die passen bij het avontuurlijke karakter van de camperreizen van Expedition Far East, waaronder het vrij kamperen in de natuur.

Partner van NKC Camperreizen

Als partner van NKC Camperreizen biedt Expedition Far East via dit platvorm camperreizen voor NKC leden aan. Dat de camperreizen ‘China Overland’ en ‘De Oude Zijderoute’ en het ‘Oud Perzië’ van Expedition Far East zeer geliefd zijn blijkt wel uit het feit dat de reizen aangeboden in samenwerking met de NKC zeer snel volgeboekt zijn. Nieuwsgierig? Kom dan naar de Camper Expo en bezoek onze stand!

Camper Expo Houten - gratis toegang NKC leden

Bent u geïnspireerd door het nieuwe reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’ van Expedition Far East? Bezoek ons dan op onze stand tijdens de Camper Expo van 18 t/m 20 maart. U vindt ons in hal 4 stand 4443.

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze de manier van reizen, de nieuwe bestemmingen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Daarnaast houden wij 2 maal per dag een lezing over onze nieuwe reizen en bestemmingen en de hoeveelheid aan activiteiten.