Advertorial - Camperreis Turkije, Georgië en Armenië

Een camperreis door Turkije, Georgië en Armenië is een bijzondere reis door Europees-Aziatische landen in het eens zo machtige Ottomaanse- en het Oude Perzische Rijk.

De camperreis door deze Europees-Aziatische landen met je camper is een reis waarbij je in aanraking komt met zowel de oude beschavingen als ook nieuwe culturen. Het landschap in deze Europees-Aziatische landen kent zeer grote verschillen. Uitgestrekte vlakten worden afgebakend door bergen, ruige landschappen en spectaculaire kusten. We doorkruisen steppen, rijden over bergpassen, bezoeken levendige steden met kathedralen, kloosters, maar ook kleurrijke moskeeën, verlaten ruïnes en geurige bazaars. Al met al, een camperreis die je niet snel zal vergeten.

De combinatie camperreis Turkije, Georgië en Armenië is een ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreis’© die je met je eigen camper kunt maken met vele hoogtepunten, waarbij we Turkije van west naar oost via de Turkse Riviera en vervolgens Georgië en Armenië doorkruisen.

Het doel van deze reis is niet alleen om je een relaxte vakantie te laten beleven, maar om kennis te maken met de rijkdom aan volkeren en culturen van de landen waar we doorheen reizen. We zijn vooral reizigers. We komen in aanraking met vele verschillende etnische groepen die ieder hun eigen leefwijze hebben. Deze mensen zijn zeer vriendelijk, gastvrij en nieuwsgierig naar jullie, zowel op het platteland als in de steden.

In de bezochte landen is er in de gebieden waar we doorheen reizen veelal weinig toerisme, zodat de bevolking nog echt spontaan reageert op de komst van ons als bezoekers.

Individueel en toch begeleid?

Je rijdt elke dag op je eigen manier en in je eigen tempo. Je ontvangt bij aanvang van de reis het Expedition Far East Road-book© met een gedetailleerde routebeschrijving en alle benodigde informatie over bezienswaardigheden en de gps-coördinaten om naar de volgende overnachtingsplaats te kunnen rijden. We rijden, tenzij het echt niet anders kan of het door (lokale) overheden wordt opgelegd, niet in konvooi om je zoveel mogelijk individuele vrijheid te geven en reizen daarom ook maar met 12 equipes.

Je kunt vertrekken wanneer je dat het prettigst vindt en onderweg zo vaak stoppen als je wilt. Kortom je hebt alle tijd om volop te genieten en ’s avonds hoef je geen extra tijd uit te trekken om een veilige overnachtingsplaats te zoeken!
We rijden zoveel mogelijk individueel, in geval van een calamiteit, pech of ongeval, is er altijd wel een medereiziger en de reisbegeleiding in de vorm van een back-up in de directe omgeving.

Naast het bezoeken van bezienswaardigheden in de drie landen is er tijdens de reis de gelegenheid om deel te nemen aan actieve buitenactiviteiten. Deze zijn op een paar na facultatief en daarom niet in de reissom opgenomen. Via dit concept betaal je dus niet voor een activiteit waaraan je niet wenst of kunt deelnemen.

Reisgegevens:
• Reisdata: 2 augustus t/m 17 september 2023
• Aantal dagen: 47
• Startplaats: Istanbul, Turkije
• Eindplaats: Türkgozi, Turkije
• Aantal kilometers: ongeveer 6.500

Klik hier voor meer informatie over de camperreis Turkije, Georgië en Armenië.

Inspirerende Presentatiedag

Ben je geïnspireerd door deze reis en geënthousiasmeerd door deze bijzondere bestemming? Meld je dan aan via volgende link voor deelname aan de eerstvolgende inspirerende presentatiedag op vrijdag 24 maart 2023 in Boxmeer.

Tijdens deze presentatie informeren wij je graag over deze reis en andere reizen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.